Tým mladších žákyň dokázal o víkendu porazit v Luční ulici Hradec Králové vysoko 5:0. Ostatní ženské týmy Viktorie Plzeň prohrály.

Ženy

Ženský tým už čeká na vítězství pět zápasů. V neděli v Kněžpoli podlehl domácímu Slovácku 0:2, když první branku inkasoval ve 23. minutě a druhou zkraje druhého poločasu v 52. minutě.

Slovácko – Plzeň 2:0
Branky: Byckova, Waltrová.

Kompletní tabulka ZDE

Dorostenky

Dorostenky sahaly po bodovém zisku. Ačkoliv od 32. minuty prohrávaly 0:1, po necelé hodině hry dokázaly zásluhou Štichová srovnat. 14 minut nato se ale domácí hráčky znovu prosadily a nakonec viktoriánky obraly o všechny body.

Slovácko – Plzeň 2:1
Branky: Furiková, Illéšová – Štichová.

Kompletní tabulka ZDE

Starší žákyně

Do vedení šly jako první hostující hráčky, a to konkrétně v osmé minutě. Velice rychle však dokázala domácí Jaroslava Pavlíčková vyrovnat, nicméně hradecká Miculyčová dovršila ve druhém poločase hattrick a tým z královského města si z Plzně odvezl tři body.

Plzeň – Hradec Králové 1:3
Branky: Pavlíčková – Miculyčová 3.

Kompletní tabulka ZDE

Mladší žákyně

Třetí výhru v řadě si pak připsal tým mladších žákyň. Na hřišti v Luční ulici si poradil s Hradcem Králové 5:0. Dvoubrankovými výkony se blýskly Michaela Sutnarová se Zuzanou Švecovou, branku přidala také Anna Zahradníková.

Plzeň – Hradec Králové 5:0
Branky: Sutnarová 2, Švecová 2, Zahradníková.

Kompletní tabulka ZDE