Už v sobotu 29. července se znovu zaplní ochozy Doosan Areny fotbalovými fanoušky. V rámci úvodního kola HET ligy přivítá domácí Viktoria pražskou Duklu. Pro trenéra Pavla Vrbu se bude jednat o obnovenou premiéru před plzeňským publikem.

„Já osobně se těším moc. Věřím, že přijde hodně fanoušků stejně, jako tomu bylo v poslední době v Plzni zvykem, a že nás přivítá zaplněný stadion. O to to pro nás bude zavazující v tom, abychom fanoušky potěšili. První zápas bude těžký, ale my chceme zvítězit,“ říká Vrba.

„Dukla hraje v poslední době velice dobře kombinačně. Za poslední tři roky udělali obrovský kus práce. Musíme si dávat pozor na jejich kombinaci, mezihru a rychlý přechod do útoku. V tom jsou hodně silní,“ uvědomuje si Pavel Vrba.

Pro Viktoriány to bude po zápase 3. předkola Ligy mistrů na půdě FCSB druhé ostré utkání. „Hráči si přivezli lehké šrámy. Je možné, že na několika postech dojde ke změně i kvůli tomu, že nás během čtrnácti dnů čekají čtyři těžké zápasy. My je chceme všechny zvládnout, zároveň víme, že máme kvalitní kádr a můžeme dát příležitost dalším hráčům, kteří třeba v Rumunsku nenastoupili,“ přemýšlí plzeňský trenér.