12. prosince 2018, 18:55, Doosan Arena, Plzeň. Viktoriánský svatostánek se opět stane dějištěm UEFA Champions League, do západočeské metropole dorazí AS Řím k závěrečnému utkání skupinové fáze. Ve volném prodeji je k dispozici ještě přes tisíc vstupenek, a to do všech kategorií.

Edin Džeko, Aleksandar Kolarov, Daniele De Rossi, Justin Kluivert, Patrik Schick a další. Do Plzně znovu míří fotbaloví reprezentanti a hvězdy, v prosinci přijede AS Řím! „Čeká nás další fotbalový svátek, těšíme se na to, že u nás na stadionu přivítáme tak kvalitního soupeře,“ říká kapitán Roman Hubník. „Doufáme, že fanoušci budou u toho a se skupinovou fází Ligy mistrů se společně rozloučíme důstojně. Navíc stále věříme v jarní účast v pohárové Evropě a porveme se o to, zápas s Římem tak může být velmi důležitý,“ dodává.

S Římany se Viktoria doma utkala již ve skupině Evropské ligy, kdy se zrodil slušný výsledek – remíza 1:1. Po krátké době tak přivítáme semifinalistu posledního ročníku Ligy mistrů znovu, tentokráte v základní skupině UEFA Champions League. Do volného prodeje se podařilo uvolnit vstupenky z propadlých partnerských a UEFA rezervací.

Vstupenky jsou k dostání za ceny 1250, 1700, 2350 a 3150 Kč v závislosti na kategorii. Svůj lístek na další sváteční zápas v Doosan Areně si můžete pořídit ve Viktoria shopu v její standardní otevírací době.

Pojďme si společně užít výjimečný fotbalový večer na plzeňský fotbalový stadion. Opět budeme mít tu čest hostit zápas Ligy mistrů, opět budeme mít možnost ukázat celé fotbalové Evropě, jak skvěle umíme na západě Čech fandit. Navíc budeme usilovat o postup do jarní fáze Evropské ligy. Staneme se centrem českého fotbalového dění, u toho přece nemůžeme nikdo z nás chybět!

CENY VSTUPENEK

I. kategorie 3150 Kč
II. kategorie 2350 Kč
III. kategorie 1700 Kč
IV. kategorie 1250 Kč