Systém ”Nabídni své místo”, který se rozšířil mezi držiteli permanentních vstupenek Viktorie Plzeň, se stává stále populárnějším. Majitelé permanentních vstupenek stále více využívají odměnový systém, který jejich nevyužitá místa dokáže nabídnout dalším zájemcům.

Doosan Arena patří ke stadionům s nejvyšším procentem využití hlediště při domácích zápasech. Toto se daří i díky systému "Nabídni své místo", jenž mohou permanentkáři Viktorie Plzeň využívat už druhým soutěžním ročníkem a díky redistribuci svých nevyužitých míst si odnést zajímavé slevy do Viktoria shopu. Jednoduchý a efektivní systém pomáhá psát další kapitoly plzeňského fotbalového příběhu.

Systém lze využít i na blížící se utkání s Mladou Boleslaví. Pokud majitel permanentní vstupenky dopředu ví, že v sobotu 31. března na fotbal nepůjde, může na webu www.permanentka.com odhlásit své místo právě na tento zápas. Jeho sedačka bude v tu chvíli nabídnuta do volného prodeje. Pokud si toto místo někdo zakoupí, obdrží permanentkář dárkový poukaz na 50 Kč do Viktoria shopu. Ten se vztahuje na veškeré zboží včetně vstupenek zakoupených právě ve fanshopu.

Důležité je, že systém se vždy uzavře v poledne den před samotným zápasem. Na již zmíněný duel s Mladou Boleslaví bude tedy možné nabídnout vstupenku do pátečního poledne (30. 3.). „Neustále budeme pracovat na zlepšování komfortu pro naše fanoušky, do čehož prodej vstupenek rozhodně patří,“ vysvětluje tiskový mluvčí Viktorie Plzeň Václav Hanzlík.

„Systém umožňuje jednoduché odhlášení z pohodlí domova. Fanoušek který nemůže zápas navštívit, může rovněž svoji permanentku předat kamarádovi či známému a své místo tak využít,“ dodává Václav Hanzlík.

DŮLEŽITÉ OTÁZKY A ODPOVĚDI
1. Mám permanentku. Kde a kdy mohou své místo nabídnout?
Své místo můžete nabídnout na internetových stránkách www.permanentka.com. Uzávěrka je vždy ve 12:00 hodin jeden den před samotným utkáním.

2. Jak mám na stránce permanentka.com postupovat?
Pod linkem naleznete aplikaci, kde vyplníte číslo permanentky, sektor, řadu a sedadlo dle navigačního panelu vpravo a posléze kliknete na Přihlásit.


Zobrazí se vám soupis vašich permanentek a při kliknutí na detail se vám objeví možnost Vrácení vstupenek. 



Následně se vám zobrazí nabídka akcí, na které je možnost vracet vstupenky, a klikem na Vrátit vstupenku u vybrané akce vstupenku vrátíte do prodeje. 


Pokud bude uvolněná vstupenka prodána, obdržíte na vᚠúčet kupón, který naleznete v sekci „Mé kupóny“.


3. Kdy mám nárok na voucher v hodnotě 50 Kč?
V momentě, kdy si vámi nabídnutou vstupenku někdo zakoupí.

4. Kdy mi voucher přijde?
V momentě, kdy si vámi nabídnutou vstupenku někdo zakoupí.

5. Kde mohu voucher uplatnit a jak dlouho platí?
Ve Viktoria shopu. Platnost je 10 dní od zápasu na veškeré zboží včetně vstupenek zakoupených právě v shopu.

6. Mohu rovněž poskytnout permanentku kamarádovi či známému?
Ano. Permanentky jsou sice vydávány na jméno, nicméně jsou přenosné. Tzn. na vaši permanentku může na stadion dorazit kdokoliv z vašich přátel.

7. Vztahuje se tento systém odhlašování také na domácí pohár nebo zápasy evropských pohárů?
Ne. Jedná se pouze o duely nejvyšší české soutěže.