Vánoce se blíží a stále váháte s nákupem dárků? Je tady ideální příležitost pro všechny viktoriány. Viktoria Plzeň spouští zbrusu nový eshop a navíc připravila pro své fanoušky 5 dní dopravy zdarma.

„Při tvorbě nového eshopu jsme vsadili především na přehlednost a jednoduchost. Důležité je, aby nakupování v něm bylo pro naše fanoušky uživatelsky příjemné. Snažili jsme se zapracovat i na řadě detailů a věříme, že se fanouškům bude líbit,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Jednou z novinek nového eshopu je například konfigurátor dresů. Fanoušek si v něm může vybrat ze tří sad dresů a na záda buď zvolit jméno svého oblíbeného hráče, nebo si navolit vlastní jméno a číslo. Vše si pak zkontroluje přímo v konfigurátoru.
 
Kromě tradičního zboží je možné zakoupit i aktuální hráčskou kolekci Puma, kterou v této sezoně oblékají hráči prvního týmu Viktorie či trenérský štáb v čele s Pavlem Vrbou. V nabídce jsou trika, mikiny, bundy, tepláky i boty. Samozřejmě nechybí ani adventní kalendář či nástěnný pro rok 2018, který byl vydán teprve před týdnem.

Na úvodní dny provozu nového internetového klubového obchodu klub nachystal speciální akci. „Prvních pět dní od spuštění nebude u žádné z objednávek účtován poplatek za dopravu od Geisu,“ informuje mluvčí. Akce tedy platí dokonce až do úterních 12:00. Je ale platná pouze pro dopravu na území České republiky!
 
Pokud tedy doma máte malého či velkého viktoriána a váháte nad nákupem vánočních dárků, máte ideální příležitost právě zde.