Tým FCVP eSport vítá novou posilu. K T9Lakymu se nově připojí vítěz MČSR 2018 Patrik „Huhnak“ Hornák. Vítej a a se daří!

Patrik Hornák se narodil 21. října 1996 v Karlových Varech a na působení ve Viktorce se těší. „Kdo by se netěšil do momentálně nejlepšího klubu v České republice,“ usmívá se. „Můj hlavní cíl zde bude určitě vyhrát e:LIGU a dostat se co nejdál v EA SPORTS FIFA Global Series,“ doplňuje hráč s přezdívkou Huhnak.

Do světa eSportu se dostal díky zvládnuté kvalifikaci na V4 Future Sports Festival, jeho největším úspěchem je první místo na MČSR 2018. Na spolupráci s T9Lakym se těší. „Herně ho mám za vzor a takovou ikonu na české a i slovenské scéně. Myslím si, že mě určitě může posunout výše a těším se na společné tréninky a bootcampy,“ říká Huhnak, jehož nejoblíbenějším hráčem ve hře FIFA22 je Bruno Fernandes. „Bruno je výborný jak do útoku, tak do obrany. A navíc je dost levný,“ pochvaluje si přínos portugalského hráče Manchesteru United.

Huhnaka v týmu přivítal také T9Laky. „Chtěl bych mu popřát hodně štěstí a hlavně úspechů za Viktorku. Patrik není žádný nováček, hraje už několik ročníků a ukázal, že s ním musíme vždy počítat. Nově v téhle sezoně nás čeká také 2v2 Global series, tak se už těším, až společně začneme trénovat a pustíme se do toho,“ řekl LukᚠPour.

Patrika můžete sledovat na jeho instagramovém účtu, dění okolo celého týmu na instagramovém účtu FCVP eSport.