FC Viktoria Plzeň získala do svých řad další posilu, tentokráte do managementu klubu. Novým technickým ředitelem se totiž stává zkušený funkcionář TomᚠSamec.

Dnes čtyřiatřicetiletý TomᚠSamec přichází z klubu FC MAS Táborsko, kde působil na pozici výkonného ředitele a zároveň byl i minoritním vlastníkem klubu. Do jihočeského klubu nastoupil již jako 22letý vysokoškolák, svoji funkcionářskou kariéru zahájil v květnu 2005 a vypracoval se do pozice ve vedení. Nyní se stává novým technickým ředitelem Viktorie Plzeň.

„Viktorka je obrovsky rozvíjející se klub. Zvenčí to možná tak nepůsobí, ale když člověk nahlédne pod pokličku, tak se dozví, že se ve Viktorce stále něco nového buduje a rekonstruuje, řada věcí se posouvá kupředu a strategicky buduje. Projektů ve Viktorce je opravdu mnoho. Navíc nás čeká řada úkolů souvisejících s účastí v Champions League, výzev je celá řada,“ vyhlíží své nové angažmá.

„Tak jak hráči berou působení v novém klubu za výzvu, tak samozřejmě to samé platí i pro mě. Pokud člověk dělá fotbal na určité úrovni, chce se posunout vždy o něco výš. A Liga mistrů je nejvíce, čeho můžete na klubové úrovni dosáhnout,“ těší se TomᚠSamec.

„Tomášovi přeji mnoho úspěchů a těším se na spolupráci,“ dodává generální manažer klubu Adolf Šádek.