Plzeňská Viktoria ukončí nedělním zápasem na pražské Letné první třetinu ligové soutěže. Tým Pavla Vrby bude hájit ligovou suverenitu, výsledkově tápající pražský celek spatřuje v duelu s Viktorií možnost odrazit se k lepším výkonům.

„Věřím, že nás čeká skvělé utkání s výbornou atmosférou. Možná, že letos bude mít zápas ještě větší náboj, než tomu bylo dříve. My bychom byli rádi, kdybychom pokračovali v tom, co jsme v úvodu sezóny rozpracovali. Čeká nás nažhavený soupeř, o kterém jsem přesvědčen, že má velkou kvalitu. Je jen otázka času, kdy si to ve Spartě sedne. Věřím ale, že to bude až po zápase s námi,“ vyhlíží nedělní střetnutí trenér Viktorie Pavel Vrba. „V dosavadní části soutěže sice nemá Sparta takové výsledky, jaké by si asi představovala. Je to jistě i výměnou trenéra a příchodem spousty hráčů. Nadále ji ale beru jako klub, který má jen ty nejvyšší ambice a který se v boji o titul nevzdá. Zápasem s námi toto bude chtít jistě potvrdit a nám tedy naši cestu znepříjemnit,“ dodává Vrba. 

„Zápas nemá jasného favorita, šance na vítězství jsou vyrovnané. Víme, že nás čeká velmi těžký zápas, ale my chceme zůstat spokojení a ve vítězné náladě i po Spartě,“ zůstává odhodlaný Vrba.

Na utkání do hlavního města se chystá početný zástup plzeňských příznivců. „Naši fanoušci jsou pro nás nesmírně důležití v každém zápase. Na všech venkovních zápasech jsou slyšet, což mě i hráče ohromně těší. Věřím, že se jim odvděčíme dobrým výsledkem,“ uzavírá plzeňský kouč.