To bylo drama! Viktoria i třetí kolo FORTUNA:LIGY zvládla vítězně, ovšem rozhodla o tom až v samotném závěru. V 88. minutě totiž precizní ranou z voleje propálil olomouckého brankáře Buchtu záložník Roman Procházka, jenž zápas pro klubový web zhodnotil.

„Již před zápasem jsme věděli, že nás čeká těžký soupeř. Olomouc v minulé sezoně skončila nahoře a kvalifikovala se do předkol Evropské ligy. Má kvalitní tým a to se potvrdilo, zápas byl velmi vyrovnaný,“ popisuje Roman Procházka. „Za tři body jsme hodně rádi, zde se určitě žádnému týmu nebude hrát lehce,“ myslí si.

O vítězství rozhodl brankou v 88. minutě po parádním centru Martina Zemana. „Hodně jsem se soustředil na to, abych trefil bránu. Centr od Zemiče byl výborný, šlo o to to jen trefit,“ říká skromně. „Každopádně si daleko více vážím výhry, tři body jsou důležitější než gól,“ těší Procházku.

Vítězství vnímá jako o to cennější, když o něm rozhodl až na konci náročného duelu. „Výhry zajištěné v posledních minutách jsou nejkrásnější. Přineslo nám to tři důležité body,“ uzavírá slovenský záložník pozápasový rozhovor.

Fotogalerie