Start volného prodeje vstupenek na další výjimečné utkání pro všechny plzeňské fanoušky je tady! Už ve středu 16. ledna došlo ke spuštění prodeje přímo na pokladnách u Doosan Areny, od pondělí 21. ledna se prodej přesunul do klubového fanshopu.

Další evropské jaro s Viktorkou startuje pro mužstvo Pavla Vrby dvojzápasem ve vyřazovací fázi Evropské ligy s chorvatským šampionem – Dinamem Záhřeb. Zajistěte si vstupenky už s předstihem, volný prodej začal ve středu 16. ledna. A pozor – na toto utkání platí zvýšená bezpečnostní opatření. Více informací najdete v tomto článku níže.

„Určitě nás nečeká nic lehkého. Dinamo mělo ve skupině vyspělé evropské mančafty, takže sílu má. Těšíme se i na atmosféru,“ vybízí Luděk Pernica viktoriány k hlasité podpoře. Duel vyhlíží také trenér Pavel Vrba: „Jde o známé mužstvo plné skvělých fotbalistů, určitě to nebude jednoduchý soupeř. Jde o tým, který vyhrál skupinu Evropské ligy se ziskem 14 bodů a bez jediné prohry,“ upozorňuje.

Způsob prodeje

Prodej vstupenek na domácí utkání proti Dinamu Záhřeb bude probíhat jen u Doosan Areny. Dodržen byl osvědčený systém předprodeje pro držitele permanentek, kteří mohli uplatnit své přednostní právo až do 15. ledna. Následně odstartoval volný prodej zbývajících vstupenek – podrobnosti o jeho průběhu najdete v tomto článku.

Bezpečnostní opatření pro volný prodej vstupenek

  • Pro nákup vstupenky bude třeba při koupi předložit potvrzení o trvalém pobytu v ČR. U Čechů jde o jakýkoliv doklad totožnosti, u cizinců žijících na území ČR jde o potvrzení o trvalém pobytu.
  • Jeden fanoušek si bude moci zakoupit maximálně 5 vstupenek (při koupi se stačí prokázat pouze jedním dokladem, kontroly totiž budou probíhat také u vstupu na stadion, kde už svůj doklad/potvrzení bude potřebovat každý).
  • Vstupenky nebude možné zakoupit online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.
  • Při koupi vstupenek bude možné zaplatit kromě hotovosti také kartou či běžnými platebními poukázkami.
  • Z bezpečnostních důvodů budou při vstupu na stadion kontrolovány doklady o trvalém pobytu. Žádáme tedy fanoušky, aby vstupenky dále neprodávali hostujícím fanouškům.

„Hlavní prioritou je bezpečnost všech fanoušků. Přistoupili jsme proto k doporučení bezpečnostních složek a na základě předpisů UEFA jsme přijali opatření, dle kterého budou při vstupu na stadion kontrolovány doklady totožnosti,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Zápas je označen jako vysoce rizikový a my jako domácí klub za dění na stadionu kompletně zodpovídáme, jakýkoli prohřešek by tak pro nás znamenal tvrdý trest. Tato speciální bezpečnostní opatření jsou tak nezbytná k hladkému průběhu duelu mimo hřiště,“ doplňuje.

„O tomto opatření budou dopředu informováni i fanoušci hostujícího týmu. Tím by mělo být zamezeno snahám o nákup vstupenek příznivců Dinama do jiného sektoru, než je pro ně vyčleněný. Distribuce vstupenek právě do hostujícího sektoru bude probíhat skrze Dinamo Záhřeb,“ dodává mluvčí.

Pokud se držitel vstupenky při vstupu na stadion neprokáže dokladem totožnosti s trvalým pobytem na území ČR, nebude mu umožněn vstup na stadion bez náhrady ceny vstupenky. Diváci s fanouškovskými předměty hostujícího týmu nebudou vpuštěni do sektorů určených pro domácí fanoušky bez náhrady ceny vstupenky.

Ceny vstupenek

Jako vždy jsou ceny pro volný prodej rozděleny do čtyř úrovní podle kategorií nabízených vstupenek. Navíc cena vstupného zůstala stejná jako v případě loňského utkání proti Partizanu, společně s tímto je tak opět nejnižší, jakou kdy Viktoria v této fázi soutěže UEFA Europa League měla!

ceníkvolný prodej
1. kategorie890 Kč
2. kategorie620 Kč
3. kategorie470 Kč
4. kategorie380 Kč

Prodejní doba

Volný prodej plynule navázal na předprodej pro permanentkáře od středy 16. ledna. K jeho ukončení dojde nejpozději den před utkáním, nebo při dřívějším vyprodání kapacity. Zajistěte si tedy své vstupenky včas, a nepřijdete o další výjimečný evropský večer! 

16. ledna13:00–17:00ticketpoint
17. ledna9:00–17:00ticketpoint
18. ledna9:00–17:00ticketpoint
19. lednazavřeno
20. lednazavřeno
od 21. ledna9:00–17:00Viktoria shop