Generálka před zahájením jarní části sezony 2017/2018 je tu. Viktoria se v Benidormu utká s čínským celkem Kuej-čou Cheng-feng. Zápas se v tréninkovém areálu vedle hotelu bude hrát od 16:00.

V anglickém přepisu Guizhou Hengfeng Football Club je na fotbalové mapě od roku 1992, profesionálním klubem se ovšem stal až o 13 let později. V roce 2008 se Kuej-čou dostal do třetí nejvyšší ligy v Číně, odkud se marně snažil postoupit sportovní cestou. V roce 2010 si tak místo ve druhé lize koupil od šanghajského celku Pudong Zobon. Do nejvyšší ligy poprvé nakoukl v roce 2013, odkud ovšem posléze sestoupil.

V následující sezoně 2014 sice skončil ve druhé lize třetí (a tedy mimo postupové příčky), nicméně celek Šen-jang Zhongze se postupu vzdal kvůli finančním problémům, a tak se Kuej-čou Cheng-feng do Superligy vrátil.

Klub v letech 1992 až 2015 vystupoval pod názvem Kuej-čou Č´-čcheng FC, následující dva roky Kuej-čou Cheng-feng Č´-čcheng FC a od letošního roku už pouze jako Kuej-čou Cheng-feng FC (tedy Guizhou Hengfeng FC).

V minulém ročníku skončil tento celek na osmém místě čínské Superligy se ziskem 42 bodů a skóre 39:45. Své domácí zápasy hraje na Guiyang Olympic Sports Center, kam se vejde přes 50 tisíc diváků. Tým pochází z města Kuej-jang, které má zhruba tři a půl milionu obyvatel a nachází se na jihu Číny. Let do Benidormu zabere více než 12 hodin.

Aktuálním trenérem celku je jednašedesátiletý Španěl Gregorio Manzano Ballesteros, který v dřívějších letech trénoval například Atletiko Madrid, Málagu či Sevillu. V Číně je od roku 2014, Kuej-čou je zde jeho třetím klubem.

Kromě čínských hráčů se v celku nachází také pět cizinců. Jsou to Chorvat Nikica Jelavič (např. Everton, Hull City, West Ham), Nigérijec Festus Baise, Nizozemec Tjaronn Chery (Twente, Groningen, Queens Park Rangers), Španěl Mario Suárez (Atletiko Madrid, Fiorentina, Watford, Valencie) a Au Yeung Yiu Chung z Hong Kongu.