Předsezonní tiskové konference se účastnili prezident klubu TomᚠPaclík, generální manažer Adolf Šádek, kapitán Roman Hubník a hlavní trenér Pavel Vrba.

Hned na úvod se TomᚠPaclík vyjádřil k ambicím v nadcházející sezoně: „Hlavním cílem pro domácí soutěž bude obhajoba titulu. V Evropě nám odpadla předkola, každopádně v Champions League budeme chtít hrát důstojnou roli a porvat se o postup do jarní části pohárů.“

Trenér Pavel Vrba se pak pár slovy vrátil k uplynulému přípravnému období. „Z mého pohledu probíhala příprava standardně. Soustředění v Rakousku bylo velmi pozitivní, potkali jsme se s kvalitními soupeři a nepropadli jsme. Kromě dvou zraněných (Hejda a Kolář) je kádr v pořádku a vhodně doplněný. Myslím si, že budeme schopni hrát líbivý fotbal,“ věří trenér Viktorie.

Na tiskové konferenci byl také vystaven nový domácí dres pro sezonu 2018/2019. „Za celou kabinu mohu říci, že se nám hrozně líbí. Letos je navíc vyšperkovaný knoflíčky a límečkem, opravdu se hodně povedl,“ netajil kapitán Roman Hubník své nadšení z nového trikotu.

„Co se týče sezony, čeká nás 30 zápasů plus nadstavba, to vše může s tabulkou hodně zamíchat,“ vyhlíží Hubník sezonu 2018/2019. „Nelze říci, kdo z dvojice Sparta – Slavia nás bude více zlobit. Každopádně doufám, že na konci ligy na tom budeme nejlépe my,“ doplnil. Podobný názor zastává i Pavel Vrba: „Na horních příčkách mohou bojovat i další týmy, Sparta i Slavia nás budou chtít sesadit z trůnu. Uvidíme, jak se liga rozjede, podle přípravy je velmi složité něco hodnotit,“ uvědomuje si trenér.

Na závěr tiskové konference všichni aktéři vyslovili svá přání, koho si přejí potkat ve skupině Ligy mistrů:
Adolf Šádek – Juventus.
TomᚠPaclík – Real Madrid.
Pavel Vrba – Lokomotiv Moskva.
Roman Hubník – Real Madrid.

Fotogalerie