Plzeňská Viktoria prožívá fantastický podzim. Již s předstihem si zajistila postup ze základní skupiny Evropské ligy, v domácí soutěži zůstává nadále neporažena, má na svém kontě rekordní sérii šestnácti výher v řadě. Fotbalový podzim však ještě nekončí. V sobotu nás čeká poslední domácí duel roku 2017. Pojďme společně zatleskat Pavlu Vrbovi a jeho svěřencům. K dispozici je stále několik stovek vstupenek.

Takovou podzimní jízdu Plzeň dlouho nepamatuje. S Pavlem Vrbou na trenérské lavičce prožívá Viktoria mimořádně úspěšnou sezónu. „Z našeho pohledu to bylo fantastických 15 kol a výborný vstup do soutěže. Všichni v klubu si toho ohromně vážíme,“ přiznává trenér.

V sobotu načíná Viktoria druhou půlku ligové soutěže. Od 19.00 se v Doosan Areně střetne s Jabloncem. „Věřím, že fanoušci na poslední domácí duel přijdou a společně se vítězně rozloučíme se skvělým podzimem. Budeme jim chtít dát první vánoční dárek,“ slibuje Pavel Vrba. Pojďte i vy, fanoušci, dát dárek celému týmu – vyprodejte stadion!

Postup ze základní skupiny Evropské ligy, rekordní série 14 výher od startu sezony a Viktorka chce navléci další korálek a sobotní duel zvládnout vítězstvím. Viktoriáni, přijďte do Doosan Areny letos naposledy a zatleskejme společně fantastické podzimní jízdě!

Vstupenky jsou stále v prodeji, a to jak online na webu Plzeňské vstupenky, tak na prodejních místech Plzeňské vstupenky. Zbývá několik stovek lístků.