Poslední zápas roku 2018 je tady! V neděli od 15:00 přivítá Viktorka v Doosan Areně Karvinou a hráči chtějí v rámci tohoto utkání rozloučit s fanoušky a popřát jim hezké Vánoce. Přijďte se rozloučit i vy s týmem Pavla Vrby. Připravený je ohňostroj, čaj zdarma, nesmí chybět ani tradiční viktoriánské stromečky pro Fakultní nemocnici a plzeňskou ZOO. A pozor, trenér pro vás vyhrál 11 700 piv od Gambrinusu!

Při předvánočním čase se viktoriáni v posledních letech vždy setkávali v rámci speciálních vánočních akcí. Tentokrát bude tradiční akce spojena s tím, co máme všichni nejraději – s fotbalem! A připravený je opět bohatý program.

Cestou na utkání budete moci udělat radost dětem z FN Plzeň či zvířátkům z plzeňské ZOO. Připraveny budou tradiční stromečky, pod které budete moci dárky položit a my je v následujících dnech rádi osobně předáme. Ještě před vstupem na tribunu vám nachystáme čaj zdarma. „Poslední zápas letos hrajeme prakticky o dva týdny později, než tomu bývalo dříve. Rozhodli jsme se tak připravit speciální vánoční zápas pro naše fanoušky a věříme, že jich dorazí v předvánočním čase co nejvíce,“ říká k akci mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Chceme se s fanoušky rozloučit a poděkovat jim za úžasnou podporu v právě skončeném roce, který byl pro nás všechny výjimečně úspěšný,“ má jasno kapitán týmu Roman Hubník. „Rozloučit se samozřejmě chceme výhrou, a i po zápase všem fanouškům společně popřejeme hezké Vánoce,“ dodává.

Krátce po skončení duelu a po odehrání tradiční viktoriánské hymny pro vás máme připravené speciální video mapující mimořádně úspěšný rok, v němž Viktorka získala pátý mistrovský titul a odehrála skvěle základní skupinu UEFA Champions League. Na závěr podvečera je nachystaný viktoriánský ohňostroj.

Navíc dojde na vyplacení výhry trenéra Pavla Vrby! Ten pro viktoriány vyhrál 11 700 piv od pivovaru Gambrinus, když se vsadil se sládkem, že postoupí ze skupiny do jarní fáze evropských pohárů.

Viktoriáni, přijďte si zpříjemnit předvánoční čas do Doosan Areny. Vstupenky na utkání jsou stále k dispozici, dají se koupit i online. Těšíme se na vás!