V prodeji jsou vstupenky na domácí ligový duel se Spartou, ale hlavně na středeční utkání UEFA Champions League proti CSKA Moskva, které si žádný viktorián nesmí nechat ujít.

PRODEJ NA FCVP – SPARTA

Utkání s pražskou Spartou odehrají viktoriáni v den státního svátku, v pátek 28. září od 19.00. Vstupenky na tento duel jdou do prodeje poprvé právě v neděli ráno a spadají do první skupiny atraktivity, lze je tedy zakoupit od 220 do 400 Kč. Z bezpečnostních důvodů lze vstupenky zakoupit pouze ve fanshopu, nebude spuštěný online prodej ani prodej na místech Plzeňské vstupenky.

Ceník vstupenek:

I. kategorie – 400 Kč
II. kategorie – 340 Kč
III. kategorie – 280 Kč
IV. kategorie – 220 Kč

Dětská vstupenka

– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 100 Kč
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, pak ovšem nemají nárok na vlastní místo

PRODEJ NA FCVP – CSKA

Už se to blíží! Ve středu se Doosan Arenou rozezní znělka UEFA Champions League. Chcete být u toho? Máte ideální šanci. Do prodeje je uvolněno ještě několik posledních stovek vstupenek, které nebyly využity z kvóty pro UEFA a její partnery. „Ihned jsme zareagovali a tyto vstupenky uvolnili do prodeje pro naše fanoušky. Ti mají možnost si své místo zajistit až do úterý, v den zápasu, tedy ve středu už prodej z bezpečnostních důvodů probíhat nebude,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Ceník vstupenek:

I. kategorie: 1 700,-
II. kategorie: 1 250,-
III. kategorie: 950,-
IV. kategorie: 700,-

PRODEJ VSTUPENEK NA AS ŘÍM - FCVP

Druhé utkání skupiny G UEFA Champions League odehraje Viktoria na půdě AS Řím. Chcete být u toho? Vstupenky na tento venkovní zápas jsou rovněž v prodeji.

Cena jedné vstupenky do hostujícího sektoru je 1 190 Kč a jsou sektorů na tribuně Distinti Ospiti (plán stadionu najdete ZDE).

„Jelikož v Itálii je platný tzv. adresný ticketing, je třeba vstupenky vydávat na jméno. Každý fanoušek si tedy s sebou musí ke koupi přinést občanský průkaz nebo cestovní pas. Doklad totožnosti si pak musí vzít s sebou i do Říma, aby se jím prokázal při vstupu na stadion,“ dodává mluvčí klubu. K pokladně postačí přijít s kopií dokladu, nicméně na samotný zápas už musí být originál.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN

PO 17. 9. 9:00 – 17:00 (pokladny za severní tribunou)
ÚT 18. 9. 9:00 – 17:00 (pokladny za severní tribunou)
(prodej jednotlivých zápasů bude ukončen zakoupením poslední vstupenky)