Stadion Viktorie Plzeň bude opět hostit zápasy reprezentace, tentokráte rovnou dva v krátkém sledu! A národní dres hrdě ponesou opět i hráči Viktorie Plzeň, premiérově pak třeba Joel Kayamba.

V nominaci A týmu české reprezentace jsou Jakub Brabec, Jan Kopic a Zdeněk Ondrášek. Dále také třeba odchovanci Michael Krmenčík s Vladimírem Daridou či bývalý viktorián Aleš Matějů. Všichni jmenovaní nastoupili už včera v přátelském utkání proti Německu (prohra 0:1). Pro Kopice šlo o zaokrouhlení počtu startů v národním týmu na 20, odehrál 78 minut, než jej vystřídal Ondrášek. Brabec hrál celé utkání.

Viktoriánům a reprezentaci budeme držet palce i nadále, čekají je totiž dva domácí zápasy v Lize národů, oba se navíc odehrají v Doosan Areně. 15. listopadu od 20:45 proti Izraeli a 18. listopadu od 20:45 proti Slovensku. Oba zápasy budete moci sledovat na ČT Sport.

Důležitý zápas pak čeká reprezentaci do 21 let. V kvalifikaci o postup na evropský šampionát se představí v Řecku a opět budeme moci držet palce viktoriánům. V nominaci trenéra Karla Krejčího jsou totiž Pavel Bucha a Dominik Janošek, jenž aktuálně hostuje v Mladé Boleslavi. Hraje se 13. listopadu od 18:00 SEČ.

Poprvé s národním týmem je také Joel Kayamba! Jeho DR Kongo se v rámci kvalifikace na Pohár afrických národů utká dvakrát s Angolou, a to nejprve 14. listopadu od 20:00 a poté 17. listopadu od 17:00.

Budeme všem držet palce!

Foto: FAČR