Podzimní jízda, prvenství ve skupině Evropské ligy, památná odveta osmifinálového souboje se Sportingem CP, zisk pátého mistrovského titulu a spoustu dalšího. Oficiální klubová ročenka shrnující sezonu 2017/2018 je v prodeji.

Tato sezona přinesla několik nezapomenutelných okamžiků. Od návratu trenéra Pavla Vrby až po zisk pátého mistrovského titulu, který byl přeci jen výjimečným – viktoriánům totiž zajistil přímou účast ve skupině nejprestižnější evropské klubové soutěže, Ligy mistrů.

Zakoupením Ročenky si každý z fanoušků bude moci připomenout všechny památné momenty z ročníku 2017/2018. Součástí každé zápasové reportáže jsou i graficky vyobrazené statistiky, hráčské ohlasy a pěkné fotografie. Kromě ligových utkání zde nechybí samozřejmě zápasy v Evropské lize, najdete zde ale i přehled o mládeži včetně týmových fotografií všech viktoriánských kategorií a také shrnutí klubových akcí.

Ročenka plná textů, fotografií a statistik je v prodeji na pultech Viktoria shopu a také na eshopu ZDE. K dostání je za 269,- Kč.