Pod vedením trenéra Romana Pivarníka plzeňský celek ještě nepoznal hořkost porážky. V osmém zápase dokázali jeho svěřenci porazit turecký Basaksehir SK 1:0 a připsali si tak celkově šestou výhru v přípravném utkání.

„Narazili jsme na silného soupeře. Výsledek i část naší hry byla podle našich představ. Snažili jsme se prostřídat tak, abychom zátěž rozložili mezi většinu hráčů. Samozřejmě zástupci národních mužstev měli odlišný program od ostatních, takže o to t잚í to pro ně bylo,“ hodnotí utkání Pivarník. „Zápas mi v něčem napověděl. Některé posty máme hodně dobře zdvojené, takže u nich se budu muset rozhodovat až v týdnu před prvním mistrovským zápasem,“ dodává plzeňský trenér.

Viktoria vstupuje do finální fáze přípravy, před sebou má už pouze generálku s Lokomotivem Moskva. „Těžko říct, jestli byl dnes poznat v tomto ohledu nějaký rozdíl. Máme hráče rozdělené podle určitých zátěžových skupin. To je drobný problém, díky kterému není mužstvo vyladěné tak, jak by mělo být. Máme ještě dost času oprostit se od únavy. Na první ostrý zápas chceme být dobře připraveni,“ uzavírá Roman Pivarník. 

Fotogalerie