Právě úspěšný vstup do ligové soutěže byl v té loňské sezoně klíčovým faktorem úspěchu. Neponechejme nic náhodě, vyprodejme pro mistry Doosan Arenu a nalaďme se společně opět na vítěznou vlnu – už v pondělí přijede Slovan Liberec.

Viktoria zahájila sezonu vítězně už minulý týden v prvním kole na Dukle, až v pondělí ale mistři poprvé vyběhnou k utkání FORTUNA:LIGY před vlastními fanoušky. 30. července přijede do Doosan Areny FC Slovan Liberec, který bral na úvod soutěže stejně jako Viktoria tři body a od 18:00 změří síly s výběrem Pavla Vrby. U toho nesmíš chybět!

Držitelé permanentek si budou moci celý zápasový zážitek zpříjemnit s tzv. chytrou permicí, která od nového ročníku těm nejvěrnějším fanouškům výrazně ulehčí. S chytrou permanentkou můžete zaplatit při dopravě na stadion, a už v tramvaji či trolejbusu, anebo třeba v parkovacím domě na Rychtářce. Snadno s ní zakoupíte také lístek pro kamaráda, nový dres ve fanshopu nebo občerstvení přímo na tribuně!

„Všechny funkce nové chytré permanentky včetně podrobností, jak kartu dobít či jak ji správně využívat, fanouškům ještě před prvním domácím zápasem detailně přiblížíme a představíme v následujících dnech,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud ale chytrou permanentku nemáte, nemusíte smutnit. V prodeji jsou samozřejmě i klasické zápasové vstupenky – zakoupit je můžete tradičně on-line přes systém Plzeňské vstupenky – ZDE nebo přímo na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE).