První duel ve Švýcarsku se viktoriánům nevydařil. V domácí odvetě proti Luganu však chtějí vše napravit a vykročit tak za postupem ze základní skupiny Evropské ligy. Další velký pohárový večer v Doosan Areně se blíží, vstupenky si můžete pořídit i online.

Po třech odehraných zápasech ve skupině G má plzeňská Viktoria na svém kontě stejný bodový zisk jako Lugano i Hapoel Beer-Sheva. A právě proti švýcarskému soupeři bude chtít tento počet navýšit a bojovat tak o postup do jarní části prestižní soutěže. „Moc dobře si uvědomujeme, že jsme poslední zápas hraný v Luzernu nezvládli. Jediný způsob, jak to napravit, je nyní vyhrát,“ má jasno útočník Marek Bakoš.

„Ve Švýcarsku nás podpořila velká skupina fanoušků, byli hodně slyšet a my jsme jim bohužel moc radosti neudělali. Jako omluvu budeme chtít nyní vyhrát i pro ně,“ přidává se Daniel Kolář.

Viktoriáni si uvědomují, že jedinou cestou k postupu je vítězství právě v nadcházejícím duelu, který se hraje ve čtvrtek 2. 11. od 21.05 v Doosan Areně. „Jasně jsme řekli, že chceme postoupit a na tom se nic nemění. Musíme tedy vyhrát,“ říká Marek Bakoš.

Vstupenky na zápas Evropské ligy FC Viktoria Plzeň – Lugano jsou právě v prodeji. Zakoupit si je fanoušci mohou i přes internet přes web www.plzenskavstupenka.cz.

Prodej vstupenek na FC Lugano ve Viktoria shopu

PO - PÁ 9.00 - 17.00

Ceník vstupenek

1. kategorie 520 Kč
2. kategorie 380 Kč
3. kategorie 260 Kč
4. kategorie 170 Kč