Zimní přípravné období 2018 pokračuje. Viktoria Plzeň přivítá ve středu od 17 hodin domažlickou Jiskru s řadou bývalých hráčů červenomodrých. Permanentkáři, držitelé platební karty FC Viktoria Plzeň, vozíčkáři a děti do 15 let mají opět vstup zdarma. Hrát by se mělo na hřišti číslo 1, tedy na hřišti s tribunou a s přírodní trávou. Vstupné pro ostatní fanoušky činí 50 Kč.

Pro plzeňské fanoušky pak znovu bude zajištěn stánek s občerstvením i stánek plzeňského Viktoria shopu, ve kterém bude možné doplnit si svou viktoriánskou sbírku. Za zlevněnou cenu pak bude možno pořídit šálu – za 199 Kč a podsedák – za 159 Kč.

„Upozorňujeme fanoušky, že v prostoru areálu v Luční ulici nebude umožněno parkování. Svá vozidla mohou nechat zaparkovaná na parkovišti za severní tribunou Doosan Areny a do Luční ulice se přesunout pěšky,“ informuje tiskový mluvčí Václav Hanzlík. „Dále bychom chtěli fanoušky upozornit, žena stadion nebudou vpuštěny se psy či jinými zvířaty,“ dodává.

Od 9 do 17 hodin pak bude na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny probíhat poslední den přednostního prodeje lístků na zápas s Partizanem pro permanentkáře. Více informací ZDE.