Už jen pár dní a brány Doosan Areny se znovu otevřou! Viktoria v pondělí 30. července přivítá v 18 hodin v rámci 2. kola FORTUNA:LIGY Liberec a fanoušci se mají na co těšit. Na stadionu ve Štruncových sadech nejenže uvidí v akci nové posily, nové dresy, ale poprvé budou moci naplno využít a vyzkoušet unikátní CHYTROU PERMAMENTKU.

Po více než dvouměsíční pauze čeká na příznivce Viktorky konečně zase fotbal v Doosan Areně. Jelikož klub si svých fanoušků nesmírně váží, tak se neustále snaží vylepšovat jejich komfort a pohodlí na stadionu. Před novou sezonou západočeský celek představil chytrou permanentku, kterou fanoušci budou moct vyzkoušet poprvé právě v pondělí. A co všechno umí?

Již cesta na stadion bude díky nové chytré kartě snazší. U autobusových dopravců Integrované dopravy Plzeňska či městské dopravy PMDP zaplatíte jednorázové jízdné jednoduše přiložením karty terminálu a ihned dostanete svou jízdenku. Pokud na utkání cestujete osobním autem, parkovné ve městě včetně parkovacích domů, například v PD Rychtářka, uhradíte také tímto způsobem.

Po příchodu k Doosan Areně je na řadě nákup ve Viktoria shopu. I zde je možné využít platbu chytrou permanentkou.

Novinkou je také odbavování při vstupu na stadion. Chytrá permanentka je identifikována načtením čipu, nikoliv čárového kódu, jako tomu bylo doteď. Procedura u turniketů by díky přechodu na čipové karty měla být rychlejší a spolehlivější.

Před, během i po zápase určitě budete mít chu na klobásku, pivo, sekanou v housce či další občerstvení. U všech stánků zaplatíte bezkontaktně na speciálně označené pokladně, čímž by se celý proces měl usnadnit a urychlit. (zaplatit bude samozřejmě možné i běžnou bezkontaktní platební kartou).

Abyste mohli využít všechny tyto funkce chytré permanentky naplno, je zapotřebí si ji dopředu nabít vámi zvolenou libovolnou finanční částkou. Kde a jak lze dobít?

Chytrou permanentku je možné dobíjet na všech místech obvyklých pro dobíjení Plzeňské karty (maximální možná výše dobití je 3 500 Kč.), ale i ve Viktoria shopu v jeho běžné otevírací době. Během zápasů je k dispozici speciální dobíjecí místo za severní věží na pokladně stadionu.

Pro větší komfort ale bude lepší, když na utkání přijdou plzeňští příznivci s již dobitou kartou. „Prosíme všechny fanoušky, aby si své permanentky nabili, pokud mají tu možnost dříve, než před pondělním utkáním s Libercem. Společně tak předejmeme případným frontám, které by se mohly u dobíjecího místa tvořit,“ žádá tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Více o dobíjení se dozvíte ZDE.

Platit chytrou permanentkou můžete i na všech místech, kde akceptují elektronickou peněženku Plzeňské karty (seznam akceptantů ZDE).

Nové dresy, nové výzvy, krásný letní večer a skvělý fotbal v Doosan Areně, kde můžete poprvé vyzkoušet chytré permanentky. Není nad čím přemýšlet, pojďme se všichni sejít v pondělí na stadionu ve Štruncových sadech!