Zimní přestávka se chýlí ke konci, Viktorii Plzeň čeká již zítra start přípravy na jarní část sezony 2018/2019. Ve čtvrtek a v pátek jsou na programu funkční testy, první společný trénink se uskuteční v sobotu 5. ledna 2019. Zapojí se pochopitelně už i nové posily!

V prostorách Doosan Areny proběhnou 3. a 4. ledna tradiční funkční testy, které prověří fyzickou připravenost viktoriánů před startem přípravy. Tým trenéra Pavla Vrby následně bude dvoufázově trénovat ve vlastním areálu v Luční ulici, kde odehraje také trojici přátelských zápasů proti Ústí nad Orlicí, Sokolovu a Ústí nad Labem. Časy těchto zápasů zveřejněné v rozpisu jsou zatím orientační, je možné, že dojde ještě k lehkým úpravám.

20. ledna pak Plzeň odletí na dvoutýdenní soustředění do španělské Málagy, kde odehraje čtyři zápasy proti zahraničním soupeřům, jejichž jména budou odhalena později.

Do přípravy už se pochopitelně plně zapojí také nové posily – Erik Pačinda, Joel Ngandu Kayamba a Jean-David Beauguel. Z hostování v Trnavě se pak vrátil slovenský kanonýr Marek Bakoš, z Karviné pak stoper Jiří Piroch.