Viktoriáni, hvězdný podzim v Doosan Areně je tady! V základní skupině UEFA Champions League nás již brzy čekají fantastická utkání s CSKA Moskva, Realem Madrid a AS Řím. A my vás chceme mít u toho, těšíme se na skvělou podporu a fantastickou atmosféru. Balíček se vstupenkami si jako první mohou pořídit ti nejvěrnější z vás, tedy majitelé permanentních vstupenek. Ceny balíčků jsme pro vás nachystali tak, abyste mohli být u toho s námi! Startují již na 2 850 Kč.

Již za tři necelé tři týdny bitva s CSKA Moskva. 

V listopadu souboj s hvězdným Realem Madrid. 

A na závěr atraktivní podívaná s římským AS.

Viktoriáni, jsme zpátky mezi fotbalovou elitou, UEFA Champions League je znovu v Plzni a my vás chceme na stadionu! 

Na všechny tři zápasy v rámci základní skupiny se ti nejvěrnější z vás dostanou již za 2 850 Kč.

„Cílem klubu je jednoznačně odměnit naše nejvěrnější fanoušky, tedy majitele permanentních vstupenek. Chceme je na stadionu a těšíme se na fantastickou fotbalovou kulisu, kterou v Doosan Areně určitě vytvoří,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

„Permanentkáři si jako první mohou zakoupit balíček a jsou i výrazně cenově zvýhodněni. Ceny jsme cíleně tvořili tak, aby byly dostupné pro všechny naše příznivce a věříme, že si nenechají tento zážitek v žádném případě uniknout,“ dodává. 

Předprodej balíčků pro permanentkáře bude zahájen v úterý 4. září ve 14:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Oproti jedné permanentce je možné zakoupit právě jeden balíček. Vstupenky na jednotlivé zápasy není možné zakoupit, vše jen v balíčku. 

Rezervace pro permanentkáře končí v sobotu 8. září ve 20:00, v tuto dobu končí i cenové zvýhodnění. Platí pro majitele permanentních karet STANDARD i EXTRA.

Prodej bude probíhat opravdu jen na pokladnách, nebude tedy možné zakoupit si balíček online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.

Na pokladnách je možná úhrada platební kartou a rovněž následujícími poukázkami: Sodexo (flexipass a focuspass), Edenred (Ticket Benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek).

Jeden fanoušek může vyzvednout najednou balíčky maximálně oproti 5 permanentním vstupenkám. „Tento limit jsme stanovili s ohledem na to, abychom se vyhnuli dlouhému čekání ve chvíli, když by jeden fanoušek přinesl k pokladně například dvacet permanentních vstupenek a zablokoval tak pokladnu na delší časový úsek,“ vysvětluje mluvčí klubu. 

Další důležitou věcí je, že permanentku je třeba přinést fyzicky. Nelze přinést pouze její kopii či fotografii, musí být opravdu donesen originál.

Pokud si fanoušek bude chtít vyměnit své místo za jiný sektor, může si vybrat z volných kapacit.

Stejně jako v předchozích sezonách v evropských pohárech budou i tentokrát některé sektory vyblokovány pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Jde již o fanouškům dobře známý proces. Konkrétně se jedné o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně. Majitelé těchto míst si budou moci samozřejmě vybrat náhradní z volné kapacity stadionu, jako tomu bylo v předchozích letech.

ZDE JE CENÍK BALÍČKŮ PRO PERMANENTKÁŘE:

I. kategorie: 7 450,-
II. kategorie: 5 450,-
III. kategorie: 3 950,-
IV. kategorie: 2 850,-
Vozíčkáři: 500,- (doprovod 1 500,-)

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN PRO PERMANENTKÁŘE:

ÚT 4. 9.    14:00 – 20:00
ST 5. 9.      9:00 – 20:00
ČT 6. 9.      9:00 – 20:00
PÁ 7. 9.      9:00 – 20:00
SO 8. 9.      9:00 – 20:00
- prodej probíhá na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny

VOLNÝ PRODEJ

Zahájení volného prodeje balíčků je závislé na vývoji předprodeje pro permanentkáře. Případné ceny balíčků ve volném prodeji jsou následující:

I. kategorie: 8 950,-
II. kategorie: 6 550,-
III. kategorie: 4 750,-
IV. kategorie: 3 400,-

Rozpis zápasů Viktorie Plzeň ve skupině UEFA Champions League najdete ZDE.