Domácí fáze letní přípravy je u konce. Viktoriáni dnes po obědě nasedli do klubového autobusu a odjeli na herní soustředění do rakouského Westendorfu. K týmu se připojil i záložník Jan Sýkora.

Hlavní trenér Michal Bílek společně se svým realizačním týmem bude mít v útulném alpském středisku k dispozice celkem 23 hráčů do pole a 3 gólmany. K týmu se nově připojil i Jan Sýkora. „Jsme velmi rádi, že se může připojit k našemu týmu a odjet s ním na soustředění. Mezi oběma kluby v tuto chvíli probíhají intenzivní jednání o formě jeho transferu,“ informoval mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Do tréninku se v Rakousku naplno bude moci zapojit i Filip Kaša, který se vrací po zranění kolene. Plně k dispozici bude již i posila do obrany, stoper Tijani.

Naopak ve výpravě není Šimon Falta, jenž bude hostovat v Brně a záložník Dominik Janošek, jehož angažmá se v tuto chvíli řeší. S týmem nevycestuje rovn잠záložník Alexander Sojka.

KÁDR PRO SOUSTŘEDĚNÍ VE WESTENDORFU

Brankáři: Jindřich Staněk, Martin Jedlička, Marián Tvrdoň

Obránci: Radim Řezník, Libor Holík, LukᚠHejda, Filip Kaša, Filip Čihák, Mohamed Tijani, Luděk Pernica, Robin Hranáč, Milan Havel

Záložníci: Jan Kopic, Cadu, Pavel Bucha, Kristi Qose, LukᚠKalvach, Modou Ndiaye, Aleš Čermák, Jan Sýkora, Jhon Mosquera, Václav Pilař

Útočníci: Jan Kliment, TomᚠChorý, Ondřej Mihálik, Matej Trusa

Fotogalerie