V pondělí 26. února čeká Viktorii Plzeň i její fanoušky mrazivý večer, ve kterém bude plzeňský klub na vlastním stadionu čelit soupeři z Jihlavy. Plzeňští fanoušci se budou moci před branami stadionu zahřát připraveným čajem zdarma nebo využít zvýhodněnou možnost nákupu podsedáků.

„Věříme, že naše fanoušky zahřejeme především předvedeným fotbalem. Před jeho začátkem ale mohou využít dvou stanoviš, na kterých se bude zdarma rozdávat teplý čaj. Jedno z nich bude v prostoru u pokladen v blízkosti turniketů sloužícími pro vstup na hlavní tribunu a restaurací Klubovka, druhé pak v blízkosti pokladen za severní tribunou. Čaj bude rozdáván do vyčerpání zásob,“ informuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Stejně tak budou posíleny zásoby teplých nápojů u stánků uvnitř stadionu,“ dodává Hanzlík.

Speciální slevu na podsedáky připravil i Viktoria shop. V den utkání si fanoušci budou moci zakoupit skládací podsedák s více než 20% slevou za 159 korun. Jeden den trvající slevu mohou všichni příznivci červeno-modrých barev využít jak ve Viktoria shopu v prostorách severní věže, tak ve stánku na vnějším ochozu hlavní tribuny.