Hledáme nová viktoriánská srdce! Staň se členem viktoriánské rodiny a zajisti si své místo v Doosan Areně na nadcházející sezonu 2018/2019. Permanentku ve volném prodeji si můžeš pořídit od středy 9. května na pokladnách či online.

Stávající držitelé permanentních vstupenek si novou kartu na sezonu již pořídili, nyní dostávají příležitost i noví zájemci z řad viktoriánů, kteří chtějí být příští sezonu součástí velké viktoriánské rodiny a nechtějí si nechat ujít žádný z velkých zápasů v Doosan Areně. „Vzhledem k tomu, že si většina stávajících permanentkářů obnovila své místo i pro nadcházející sezonu, jde do volného prodeje limitovaný počet permanentek. Fanoušci, kteří si ji chtějí pořídit, by neměli s nákupem příliš váhat. Na výběr jsou však všechny kategorie i cenové relace,“ informuje o aktuálním stavu mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Jestli mᚠviktoriánské srdce a chceš mít svou permanentku, mᚠmožnost od středy 9. května. V tento den úderem 13. hodiny se spustil volný prodej na pokladnách za severní věží Doosan Areny i internetový online prodej na Plzeňské vstupence. (www.plzenskavstupenka.cz). Návod na online nákup najdete ZDE.

Pokud si chcete svou permanentku koupit z domova přes počítač či jiné mobilní zařízení, postačí se zaregistrovat na webu Plzeňské vstupenky, jednoduše zakoupit a permanentka vám následně bude odeslána poštou přímo domů. 

Jediné omezení je, že si jedna osoba bude moci online zakoupit 6 permanentek. Na pokladnách je možné platit platební kartou. Jelikož musí být na každé permanentní vstupence vytištěné jméno jejího držitele, žádáme, aby zájemci vyplnili a podepsali registrační formulář. Formulář je ke stažení ZDE. Je možné jej vytisknout, vyplnit doma a přinést s sebou na pokladnu. Připravený k vyplnění bude samozřejmě i přímo na pokladnách. Díky tomuto formuláři budou fanoušci moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s novinkami z klubu a bude možné snadněji vyřešit ztrátu či odcizení permanentky.

Rodinnou permanentní vstupenku nelze zakoupit online, ale pouze na pokladnách. „Do rodinného sektoru lze online koupit pouze samostatnou dětskou permanentku. Kombinovanou rodinnou však systém nenabízí, pro tu si musí zájemci přímo na pokladny,“ vysvětluje mluvčí.

V nabídce jsou již známé dvě varianty permanentních vstupenek. Zvolit si můžete variantu STANDARD, která vám zajistí vstup na domácí zápasy základní části ligy a rovněž rezervaci místa na nadstavbu, či variantu EXTRA, v níž je již obsažena i nadstavbová část (o novém herním modelu ligy ZDE). Oba druhy permanentek zajišují jejich majitelům řadu výhod a benefitů u klubových partnerů, rezervaci míst na zápasy evropských pohárů či předkupní právo a výhodnější cena permanentky na další sezonu. Kompletní seznam výhod najdete ZDE.

Samozřejmostí je vstup na každý domácí ligový zápas, na každé domácí utkání MOL Cupu, na každý domácí zápas juniorky Viktorie Plzeň a k permici obdržíte mimo jiné také voucher na jednorázovou slevu 30 % ve viktoriánské restauraci Klubovka či voucher na 300 Kč do Viktoria shopu.

Všechny permanentky jsou zároveň „chytrými kartami“, které budou moci fanoušci využívat během celého zápasového dne. 

Co vše bude možné v sezoně 2018/2019 s chytrou permanentkou:

• Platit bezkontaktně ve Viktoria shopu – s nabitou permanentkou zaplatíte rychle a pohodlně v klubovém fanshopu. 
• Zaplatit u pokladny Doosan Areny za vstupenky – jdete na zápas s kamarádem, který nemá permanentku? Nevadí. U pokladny mu budete moci lístek zaplatit ze své permanentní karty.
• Platit bezkontaktně u všech stánků s občerstvením v Doosan Aren젖 jednoduše přijdete, objednáte si a zaplatíte přiložením karty. U stánků od nové sezony zaplatíte i běžnou platební kartou.
• Hradit cestovn頖 A už u autobusových dopravců Integrované dopravy Plzeňska či městské dopravy PMDP zaplatíte jednorázové jízdné jednoduše permanentkou. Pokud na utkání cestujete osobním autem, parkovné ve městě včetně parkovacích domů, například v PD Rychtářka, zaplatíte také tímto způsobem.
• Platit na všech místech, kde akceptují elektronickou peněženku Plzeňské karty – například v plzeňské ZOO a dalších místech a institucích. Kompletní seznam akceptačních míst naleznete ZDE.

„Počet volných permanentek je limitován, zájemci by tedy neměli příliš váhat a těšíme se, že si společně užijeme nadcházející sezonu,“ uzavírá mluvčí klubu.