Chceme podzim v Evropě! Viktoriáni, společně se porveme o postup do základní skupiny Evropské ligy. Nadcházejícím soupeřem jsou nám ve 3. předkole belgické Antverpy. Odvetný duel v Doosan Areně je na programu ve čtvrtek 15. srpna od 20:00 a zde vám přinášíme veškeré informace o volném prodeji vstupenek.

Domácí utkání s Antverpami bylo bezpečnostními složkami vyhodnocené jako rizikové, Viktoria je tedy nucena přistoupit k bezpečnostním opatřením v rámci prodeje vstupenek a především potom při vstupu do Doosan Areny. 

Fanoušci z Belgie budou mít přístup na stadion pouze do sektoru hostů (U12 a U13). Tyto vstupenky si mohou obstarat výhradně přes hostující klub, nikde jinde si je nemohou koupit. 

Z tohoto důvodu bude Viktoria od svých fanoušků vyžadovat, aby se při vstupu na stadion každý prokázal dokladem totožnosti. Doklad může být vyžádán i při nákupu vstupenek na pokladnách. „Věříme, že fanoušci toto naše opatření pochopí. Nejde o žádnou represi vůči viktoriánským fanouškům, chceme pouze zajistit jejich maximální bezpečnost, což je pro nás naprostá priorita,“ žádá příznivce mluvčí klubu Václav Hanzlík.

V případě, že se u vstupu do domácích sektorů objeví belgický občan či fanoušek oblečený ve fanouškovských předmětech hostujícího klubu, nebude na stadion vpuštěn (vyjma platné vstupenky do sektoru hostů U12 a U13) bez nároku na náhradu ani s ohledem na platnost vstupenky!  „Tímto dopředu avizujeme a upozorňujeme belgické fanoušky, aby si nepořizovali vstupenky od překupníků na černém trhu či jiným způsobem, speciálně varujeme před nákupem skrze neoficální prodejní portály (např. viagogo.com). Jediná možnost nákupu je opravdu jen skrze hostující klub do sektorů U12 a U13,“ vysvětluje klub. 

Volný prodej vstupenek startuje v úterý 6. srpna od 13:00. Kromě pokladen Doosan Areny je rozšířen i na prodejní místa Plzeňské vstupenky, online na internetu nákup z bezpečnostních důvodů nepoběží. Také u volného prodeje platí omezení pěti vstupenek na jednu osobu, na pokladnách lze zároveň platit platebními kartami.

První domácí pohárový duel nové sezony proti Olympiakosu se nesl ve fantastické fotbalové atmosféře. Zaplněná Doosan Arena byla hnacím motorem pro každého hráče. Pojďme si to zopakovat a pomoci hráčům k postupu přes belgického soupeře! „Fanoušci vytvořili skvělé prostředí, strašně nám to pomáhalo. A věříme, že i nyní se na ně budeme moci spolehnout,“ říká za kabinu muž s kapitánskou páskou Patrik Hrošovský.

On i jeho spoluhráči si uvědomují, jak důležité je pro klub dostat se do základní skupiny Evropské ligy. „Chceme hrát podzim v Evropě. Musíme se maximálně zkoncentrovat budeme chtít postoupit,“ doplňuje LukᚠKalvach.

Pokladny Doosan Areny pro vás budou otevřeny i o víkendu. Prodejní místa Plzeňské vstupenky pak dle jejich otevírací doby. Viktoriáni, budete u boje o podzim v Evropě?

CENÍK

1. kategorie: 390 Kč
2. kategorie: 290 Kč
3. kategorie: 220 Kč
4. kategorie: 170 Kč

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN DOOSAN ARENY

Úterý 6. 8. 13:00 – 17:00
Středa 7. 8. 9:00 – 17:00
Čtvrtek 8. 8. 9:00 – 17:00
Pátek 9. 8. 9:00 – 17:00
Sobota 10. 8. 9:00 – 17:00
Neděle 11. 8. 9:00 – 16:30 (poté také po zápase se Slováckem)
Pondělí 12. 8. 9:00 – 17:00
Úterý 13. 8. 9:00 – 17:00
Středa 14. 8. 9:00 – 17:00

- v den zápasu se vstupenky prodávat nebudou