Bude to opět nezapomenutelný zážitek. Slavnostní atmosféra UEFA Champions League se po pěti letech vrací do Doosan Areny. Nenechte si ujít úvodní souboj skupiny G Viktorky s moskevským CSKA. Vstupenky jsou stále k dispozici. A ve středu ve 21.00 na značkách!

Pamatujete si, jak před pěti lety v prosincovém večeru útočník Viktorky TomᚠWágner poslal míč do sítě za zkoprnělého Igora Akinfejeva? Doosan Arena explodovala nadšením. Viktorka slavila velké vítězství v UEFA Champions League. Soupeři z CSKA Moskva byli na kolenou. Pojďme si tyto krásné okamžiky zopakovat. Již ve středu 19. září (21.00) nás čeká bitva s tím samým soupeřem.

Viktorka je zpátky mezi elitou. Čeká nás velký večer. A každý viktorián by měl být u toho. Vstupenky na jeden z největších zápasů podzimu jsou stále k dispozici. Koupit si je můžete třeba dnes při návštěvě ligového utkání s Opavou na pokladně za severní věží Doosan Areny. „V tuto chvíli je k dispozici několik stovek vstupenek, a to už opět do všech kategorií. Jde o místa, která ze svých kvót nevyužije UEFA, takže je můžeme nabídnout naším fanouškům,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Kompletní informace naleznete ZDE.

CENY VSTUPENEK
I. kategorie: 1 700,-
II. kategorie: 1 250,-
III. kategorie: 950,-
IV. kategorie: 700,-