Na 17. kolo jsme byli zvyklí až v jarní části, díky novému hernímu modelu ligy se ho ale dočkáme již letos! Konkrétně druhý prosincový den v 17:00 přivítáme v Doosan Areně hráče Sigmy Olomouc. První časová vlna prodeje vstupenek startuje 15. listopadu.

Zápas spadá do druhé skupiny atraktivity, první časová vlna je tedy za levnější ceny vstupenek a potvrá až do 21. listopadu. Od 22. listopadu až do vyprodání (případně začátku utkání) se budou prodávat vstupenky v rámci druhé časové vlny prodeje.

Lístky lze pořizovat tradičně ve Viktoria shopu během jeho klasické otevírací doby, tj. od 9 do 17 hodin. Případně také na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky – ZDE.

Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že nemůžete dorazit, využije prosím systému Nabídni své místo a uvolněte jej do prodeje pro ostatní fanoušky. Odhlašovat se můžete do soboty 1. listopadu do 12 hodin, návod k tomu najdete ZDE.

„Fanoušci v Plzni jsou úžasní a při každém zápase nám vytváří velmi dobrou atmosféru. Za to bych jim chtěl poděkovat a věřím, že nás přijdou podpořit i ve zbývajících domácích zápasech v tomto roce,“ říká kapitán Roman Hubník.

1. časová vlna (15. 11. – 21. 11.)

I. kategorie – 200 Kč
II. kategorie – 170 Kč
III. kategorie – 140 Kč
IV. kategorie – 110 Kč

CLUB SEATS – 700 Kč

2. časová vlna (22. 11. – 2. 12.)

I. kategorie – 250 Kč
II. kategorie – 220 Kč
III. kategorie – 190 Kč
IV. kategorie – 160 Kč

CLUB SEATS – 750 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA
– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně (pozor, cena se mění v závislosti na aktuální časové vlně)
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 70 korun pro tuto skupinu atraktivity
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, pak ovšem nemají nárok na místo (musí sedět na klíně)