V neděli 1. Listopadu od 15 hodin se odehraje v plzeňské Doosan Areně očekávaný duel mezi domácí Viktorií a Spartou Praha. Vstupenky na utkání 12. kola Synot ligy se začnou prodávat na hlavních pokladnách ve Štruncových sadech již v úterý 20. října.

Vzhledem k rizikovosti utkání nebude spuštěn internetový prodej, lístky budou k dostání na pokladnách Doosan Areny a také na výdejních místech Plzeňské vstupenky v Plzeňském kraji. „Předpokládáme, že zástupci obou fanouškovských táborů projeví o utkání enormní zájem, naší snahou nicméně je, aby se v ochozech Doosan Areny sešlo co nejvíce fanoušků Viktorie Plzeň,“ komentuje již tradiční opatření tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

V úterý 20. října se v 10 hodin otevřou hlavní pokladny u vstupu do Pallovy ulice, každý fanoušek si bude moct koupit maximálně 4 lístky. Zároveň se zahájí také prodej na všech výdejních místech Plzeňské vstupenky, kde bude prodejtaké omezen maximálně 4 vstupenkami na jednoho kupujícího. Kompletní seznam prodejních míst najdete zde.

„Prodej na pokladnách Doosan Areny i na výdejních místech systému Plzeňské vstupenky bude probíhat do vyprodání kapacity stadionu. Vzhledem ke zvýšenému množství držitelů permanentních vstupenek bude do volného prodeje uvolněno přibližně 750 vstupenek všech cenových kategorií,“ doplňuje Pavel Pillár. 

Po dohodě s pražským týmem si budou moct fanoušci Sparty zajistit vstupenky do sektoru hostujících příznivců pouze na pokladnách Generali Areny na Letné v Praze. Veškeré informace v tomto směru poskytne svým fanouškům klub AC Sparta Praha.