Další kolo Minirepubliky odehráli v Praze hráči Viktorie U9. Los pro tento turnaj mladým Viktoriánům přiřkl za soupeře celky MŠK Žilina, Sparta Brno, České Budějovice a bratislavský Slovan. Ve všech utkáních Západočeši předvedli výborné individuální, ale i týmové výkony a svoji převahu na hřišti dokázali vyjádřit i gólově. Dohromady nastříleli soupeřům 29 branek a obdrželi jen čtyři.

„Kluci odehráli čtyři výborné a těžké zápasy s kvalitními soupeři jak je na "Minirepublice" zvykem. Každou takovouto konfrontaci vnímáme jako nutnou a velice přínosnou. To jakým fotbalem se kluci na hřišti prezentovali je odměnou nejen pro nás trenéry, ale i pro naše fanoušky z řad rodičů, kteří nás podporují a doprovázejí na všech našich akcích. I proto jsme s turnajem více než spokojeni. Čtyři výhry pak byly pomyslnou třešničkou na dortu," hodnotí vystoupení svých svěřenců trenér David Šádek.

Další klání v rámci "Minirepubliky U9", tedy hráčů ročníku 2008, se uskuteční 29. 10. v Plzni a Viktoriáni změří síly s celky SK Slavia Praha, MFK Vítkovice, znovu s brněnskou Spartou a MŠK Žilina.

Výsledky FCVP :
FCVP - MŠK Žilina 7:1
FCVP - Sparta Brno 7:3
FCVP - SKP České Budějovice 8:0
FCVP - Slovan Bratislava 7:0