Viktoria Plzeň svede ve čtvrtek 17. srpna 2017 od 20:15 hodin jednu z klíčových bitev letošního ročníku. Právě čtvrteční duel play-off Evropské ligy, ve kterém se Západočechům postaví kyperský celek AEK Larnaka FC, může napovědět o tom, jak úspěšná bude sezona týmu trenéra Pavla Vrby. Viktoria Plzeň otevírá i na tento zápas prodej vstupenek do jedinečného Victory VIP.

Hlavní devizou vstupenky do exkluzivního Victory VIP je vlastní sedačka na prostředku protilehlé tribuny v sektorech S8 nebo T9 z volných kapacit klubu nebo zázemí Victory VIP stanu, vybraných specialit teplé i studené kuchyně. Každý návštěvník Victory VIP navíc získá zápasový magazín Viktorián a oficiální zápis o utkání.

Všichni zájemci se mohou hlásit na email rothova@fcviktoria.cz a zarezervovat si libovolný počet vstupenek. Do pondělí 14. srpna bude všem zájemcům jejich objednávka potvrzena. Cena Victory VIP vstupenky je 1 800,- Kč. 

Kapacita míst ve Victory VIP je omezena. FC Viktoria Plzeň si vyhrazuje právo VIP vstupenky v jednotlivých případech neposkytnout, nebo nabídnout jinou alternativu v podobě standardních vstupenek za běžnou prodejní cenu bez benefitů.