Utkání s Bohemians bylo specifické hned pro tři fanoušky Viktorie. Z letní fotosoutěže Léto s Viktorkou totiž fanynka Klára se svou dcerou Emmy a fanoušek Michal vyhráli fotoakreditaci na zápas a mohli si tak užít utkání ze zcela jiné pozice – z role fotografů.

„Bylo to pro nás něco nezapomenutelného. Je to úplně jiný pohled na hřiště, na fotbalisty a hlavně také na tribuny. Koukat na ně zespoda po vstřelení gólu bylo naprosto úžasné – všichni stojí, mávají šálami, křičí, radují se... Jsme rádi, že Plzeň dala dva góly,“ líčí své a dceřiny pocity fanynka Klára. Na každý zápas dojíždí Viktorii podporovat až z Německa.

Výherci soutěže si nejvíce užili pohled na hráče zblízka. „Emmy už před zápasem dělala fotky. Když jsme jeli domů, napočítala jsem v jejím mobilu 540 fotek a 4 videa, vyčerpala jeho kapacitu,“ usmívá se maminka Klára. „Celkově to pro nás bylo vše takové větší, jako kdybychom byli částí toho zápasu. Nejvíce mě překvapilo, že jsme na začátku zápasu mohli jít s ostatními fotografy na trávu a vyfotit si oba týmy,“ říká Klára.

K dispozici jim po celou dobu byl klubový fotograf Martin Skála. „Vše nám ukázal, vysvětlil, dal nám pár tipů a za vše mu moc děkujeme,“ vzkazuje fanynka Viktorie. „Je skvělé, že klub pořádá podobné soutěže a i několik dalších akcí.“