Devatenáctka se sedmnáctkou prohrály na hřišti Dukly, osmnáctka a šestnáctka v Praze také nestačily. Žáci U15 podlehli Českým Budějovicím, čtrnáctka je však dokázala porazit rovnou 6:1. Třináctka vyhrála na hřišti Táborska, tým U12 zde ovšem padl.

Dorost U19

Přestřelku na pražské Julisce viktoriáni U19 bohužel nezvládli. Dvakrát sice vedli, nicméně domácí celek vždy dokázal srovnat a nakonec i otočit skóre zápasu. V 86. minutě již vedl 4:2, za Viktorii pouze v závěru snížil na konečný rozdíl jednoho gólu Adam Vrba.

Dukla Praha – Plzeň 4:3
Branky: Dostál, Soukup, Fišer (vl.), Trávníček – Novák (vl.), Pecháček, Vrba.

Kompletní tabulka ZDE.
Fotogalerie ZDE.

Dorost U18

Bezbranková remíza v základní hrací době a následné pokutové kopy. Ani ty na hřišti pražského Motorletu ale moc gólů nepřinesly, pouze tři – domácí vyhráli na penalty 2:1 a urvali bod navíc.

Motorlet Praha U19 – Plzeň 1:0pen.
Penalty: 2:1.

Kompletní tabulka ZDE.
Fotogalerie ZDE.

Dorost U17

Ani sedmnáctce zápas v Praze nevyšel dle představ. Znovu se v 90 minutách zrodila bezbranková remíza, která byla podle trenéra Ondřeje Šimla odpovídající průběhu. Na penalty už byli domácí přesnější, vyhráli je 5:3.

Dukla Praha – Plzeň 1:0pen.
Penalty: 5:3.

Kompletní tabulka ZDE.
Fotogalerie ZDE.

Dorost U16

Praha dorostům bodové hody nepřinesla. Šestnáctka totiž Motorletu podlehla 1:3, jedinou její branku vstřelil v úvodu druhého poločasu LukᚠTitl. Tehdy snižoval na 1:2, viktoriáni už ale srovnat nedokázali.

Motorlet Praha U17 – Plzeň 3:1
Branky: Pokorný, Margolius, Vejsada – Titl.

Kompletní tabulka ZDE.
Fotogalerie ZDE.

Žáci U15

Na hřišti na 33. ZŠ v Plzni se ujaly vedení České Budějovice již v 11. minutě. Po změně stran byli ale Plzeňští aktivnější a Jakub Kule vyrovnal. Do konce se domácí rvali o vítězství, ale došlo až na penalty a ty už se lépe povedly Dynamu.

Plzeň – České Budějovice 1:2pen.
Branky: Kule – Hron. Penalty: 2:3.

Kompletní tabulka ZDE.

Žáci U14

Čest zachránil tým U14! Proti Českým Budějovicím si připsal hned osmé vítězství v řadě, podruhé za sebou navíc nasázel do branky soupeře hned šest gólů. Pozitivem pro trenéra Martina Vísnera bylo také to, že zápas našel šest rozdílných viktoriánských střelců.

Plzeň – České Budějovice 6:1
Branka: Gaszczyk, Houdek, Soupír, Šot, Červený, Hašek – Matuška.

Kompletní tabulka ZDE.

Žáci U13

V utkání na hřišti Táborska udávala třináctka tempo a nastřílela hned devět branek! Měla i šance na další, šlo tedy o přesvědčivé a zasloužené vítězství.

Táborsko – Plzeň 2:9
Branky: Stropek 2 – Chalupa 2, D. Kardoš, Baštář, Bezděk, Kučera, Čonka, Hodek, Šlegel.

Kompletní tabulka ZDE.

Žáci U12

Nejmladší žáci na stadionu Táborska uspět nedokázali. Domácí tým se brzy ujal dvoubrankového vedení, které sice Čoka se Sýkorou smazali, ale pak už se třikrát trefilo jen Táborsko.

Táborsko – Plzeň 5:2
Branky: Kolba 2, Vavřinec, Peklo (vl.), Sochůrek – Čoka, Sýkora.

Kompletní tabulka ZDE.

Foto: David Koranda