Viktorii Plzeň čeká krátce po startu přípravy první utkání na domácí půdě. V tréninkovém areálu v Luční ulici se Vrbovi svěřenci utkají v neděli 7. ledna od 10:30 s třetiligovou Jiskrou Ústí nad Orlicí.

Stejně jako v uplynulých letech jsou všichni fanoušci zváni na přípravný zápas, jenž se bude hrát na přírodní trávě. Pro příznivce červeno-modrých barev bude zajištěn stánek s občerstvením i stánek plzeňského Viktoria shopu, ve kterém bude možné doplnit si svou viktoriánskou sbírku.

Permanentkáři, držitelé platební karty FC Viktoria Plzeň, vozíčkáři a děti do 15 let mají na přípravné zápasy vstup zdarma. Vstupné pro ostatní fanoušky činí 50 Kč. Veškerý výtěžek bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň.

„Upozorňujeme fanoušky, že v prostoru areálu v Luční ulici nebude umožněno parkování. Svá vozidla mohou nechat zaparkovaná na parkovišti za severní tribunou Doosan Areny a do Luční ulice se přesunout pěšky,“ informuje tiskový mluvčí Václav Hanzlík. 

Cestou domů po zápase s Ústím nad Orlicí si rovnou můžete zajít koupit vstupenky na utkání vyřazovací fáze Evropské ligy s Partizanem Bělehrad, pokud jste permanentkáři. Prodej v neděli poběží od 13 hodin do 17 hodin na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny. Více info o prodeji ZDE.