30. 12. 1899    

2. kolo / Neděle 31. 8. 2014, 15:30 / Luční ulice

2. kolo / Neděle 31. 8. 2014, 15:30
Luční ulice

FC Viktoria Plzeň

3:7

(1:5)

1.FC Slovácko

FC Viktoria Plzeň

Radová M – Šašková, Heřmanová, Krejčová (Roztočilová), Žďárská (Rovňanová) – Radová A (Troupová), Mrázová, Kabourková (Jiskrová), Karasová, Knodlová (Hyhová), Vargová

statistiky

Branky Plzně:37. Karasová, 61. Jiskrová, 65. Mrázová

Diváci: 0

Dorostenky Viktorie vstoupily do zápasu aktivně, ale bohužel se jim nepodařilo za dvou velkých brankových příležitostí vstřelit branku. Po té se hra otočila na stranu soupeře, který Plzeň poprvé potrestal v patnácté minutě. Soupeř domácí tým přehrával hlavně ve středu pole a přidal další branky v 18., 22., 24. minutě. Viktoriánkám se podařilo po ojedinělém protiútoku snížit na 1:4 ve 37 minutě, ale hned po této brance opět inkasovaly. Proto první poločas skončil divokým výsledkem 1:5. Na druhý poločas trenéři Milan Lukeš a Derek Faltus změnili taktiku a snažili se zahustit střed pole, ale v padesáté minutě dobře hrající Moravanky opět daly branku. V šedesáté minutě přidala Jiskrová na důrazu a vstřelila gól, který Plzeň nastartoval. Hra se trochu vyrovnala a dorostenkám Plzně se podařilo dát ještě jeden gól. Bohužel soupeř ještě jednou pronikl středem hřiště a dal poslední branku divokého utkání.

hodnocení trenéra

Musíme se ponaučit z velkých chyb v tomto utkání a pokusit se je napravit. Zároveň musím také pochválit hru našich soupeřek z Moravy, jejich vítězství je naprosto zasloužené. Našim dorostenkám patří dík za to, že nepřestávaly bojovat.