30. 12. 1899    

22. kolo / Neděle 3. 5. 2015, 11:45 /

22. kolo / Neděle 3. 5. 2015, 11:45

SK Benešov

3:15

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Vaněk, Brož, Karásek, Planeta, Uzlík, Havelka, Jedlička, Velfl --- Ivanič, Vanc, Maxa, Oravec, Holík, Vobruba, Bešta, Nedvěd, Šticha

statistiky

Diváci: 0

Žáci do dvanácti let se o uplynulém víkendu utkali s Benešovem. Navzdory nepodařenému vstupu do zápasu se viktoriánům podařilo zvítězit rozdílem dvanácti branek a odvézt si tři body za přesvědčivé vítězství.

„První poločas byl z naší strany velice špatný. Řekl bych, že nejhorší výkon ze všech dosavadních utkání. Přistoupili jsme k němu velice lehkovážně, za což nás soupeř trestal. Opět nám nejvíce dělaly problémy osobní souboje, které jsme na můj vkus až příliš lehce prohrávali a ztráceli tak převahu v herních prostorech. Pokud k tomu ještě připočteme obrovský počet neproměněných šancí, můžeme být rádi, že nám soupeř nevstřelil více branek. Po změně stran a předání několika důrazných pokynů hráčům, jsme konečně začali podávat solidní individuální výkony, které zvýšily i úroveň týmového výkonu. Do dalších zápasů si musíme vzít ponaučení, že nelze zahrát kvalitně jen jeden poločas a myslet si, že i tak vyhrajeme. Je potřeba v nadcházejících zápasech (Bohemians 1905 a AC Sparta Praha) předvést maximální nasazení po celou dobu utkání,“ hodnotí trenér Jiří Gerstner.