30. 12. 1899    

7. kolo / Sobota 24. 9. 2016, 16:45 /

7. kolo / Sobota 24. 9. 2016, 16:45

FC Viktoria Plzeň

2:0

(1:0)

FK Teplice

FC Viktoria Plzeň

Edelman - Petrmichl (51. Valeš), Zikmund, Fišer, Žilák - Ruda, Lehký, Kodýdek (55. Dotzauer) - Koranda (63. Popovič), Pecháček (65. Vrba), Kotěšovec (51. Demeter)

statistiky

Branky: 7. Pecháček, 80. Lehký

Diváci: 0

Úvod utkání domácím vyšel a již v 7. minutě se střelecky prosadil Pecháček po přihrávce Korandy. Další slibné situace už Viktoria v prvním poločase ke vstřelení branky nevyužila. Když ani Teplice po rozehraném trestném kopu ve slibné šanci nezakončili ideálně, odcházelo se do šaten za stavu 1:0 pro Viktorii.

Ve druhém poločase si viktoriáni opět připravili několik brankových příležitostí, nicméně si ve finální fázi počínali nekvalitně a tak výsledek utkání byl až do konce stále otevřený. Uklidnění přinesla 80. minuta, kdy se do samostatného úniku dostal Vrba, kterého ještě hostující brankář vychytal, nicméně celou situaci dohrál Lehký a jeho tečovaná střela skončila v síti.

hodnocení trenéra

"Hrálo se utkání, které mělo dobré tempo a náboj. Ve středu hřiště se hrál vyrovnaný fotbal, nicméně jsme si vytvořili oproti soupeři několik brankových příležitostí a dvě jsme proměnili a vyhráli. Mužstvo zaslouží pochvalu za týmový výkon a správný přístup k utkání," hodnotí utkání trenér Josef Parlásek.