30. 12. 1899    

4. kolo / Sobota 8. 9. 2018, 11:00 / Dobřany

4. kolo / Sobota 8. 9. 2018, 11:00
Dobřany

FC Viktoria Plzeň

1:2pen

(0:0)

FK Pardubice

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Holíková – Baumruková, Kolorosová (C), Hraničková, Horáčková (57. Gracias) – Polcarová, Csordas, Lukešová (67. Růžičková) – Pavlíčková (41. Belšánová), Jílková (67. Remiášová), Němcová.

FK Pardubice

Bidlová – Spilková (57. Chabadová), Nekovářová, Vodvárková, Širšová (73. Beránková), Matějková, Fialová, Neradová, Kružíková (57. Betáková), Novotná (C), Janoušková (70. Hlušičková).

statistiky

Branky: 50. Němcová – 77. Novotná, Penalty: 2:4, Rozhodčí: Tůmová – Štychová, Lhotková.

Diváci: 30

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „V dnešním utkání holky předvedly jeden z nejlepších výkonů za dobu, co jsme spolu, a opět ukázaly, že práce s nimi přináší ovoce. V prvním poločase jsme byli lepším týmem a vytvářeli si dobré příležitosti, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku, která by nás uklidnila. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně s chutí prolomit smůlu v zakončení a to se nám v 50. minutě povedlo zásluhou spolupráce Kačky Jílkové s Eliškou Němcovou. Bohužel po vstřelené brance jsme se nechali ukolébat jednobrankovým vedením a soupeř si začal postupně vytvářet značný tlak, který pramenil v několik nebezpečných momentů. Vše jsme dokázali ustát, ale 3 minuty před koncem jsme kapitulovali, by musím zmínit, že branka padla z ofsajdu a neměla platit, což ukázal i později zveřejněný videozáznam. Holky tato branka hodně zasáhla a už se z toho nedokázaly otřepat a utkání skončilo remízou. Následný penaltový rozstřel, který je od nové sezony zaveden v 1. lize dorostenek v případě remízy, je vždy loterií a hrou nervů – a dnes jsme štěstí a klidné nervy neměli.“