30. 12. 1899    

7. kolo / Sobota 6. 10. 2018, 11:00 / Dobřany

7. kolo / Sobota 6. 10. 2018, 11:00
Dobřany

FC Viktoria Plzeň

1:2pen

(0:1)

SK Slavia Praha

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Holíková (41. Štichová) – Baumruková, Kolorosová (C), Horáčková, Jílková, Polcarová, Csordas, Lukešová (56. Hermanová), Strašilová (48. Klepsová), Belšánová (62. Gajdošová), Němcová.

SK Slavia Praha

Kavková – Hašková (79. Kalinová), Růžičková, Prošková (69. Kolářová), Dinh Thanhová, Ajazi, Pakostová, Huvarová, Potůčková, Maňová (C), Mastníková.

statistiky

Branky: 67. Csordas – 19. Mastníková, Penalty: 2:4, ŽK: Němcová, Rozhodčí: Mifková – Petrželková, Hanzlíková.

Diváci: 52

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „Do utkání proti průběžnému lídrovi soutěže jsme vstoupili velice aktivně, ale zpočátku nás svazovala nervozita v kombinaci a při práci s míčem. Přesto jsme byli lepším týmem a snažili jsme se kombinovat a překonat soupeře naším stylem hry. Soupeři se povedlo skórovat po ojedinělém rohu, kdy se míč ve skrumáži těl odrazil za záda naší brankářky. To nás ale nepoznamenalo a dál jsme se drželi našeho cíle a bojovnosti. Ve druhém poločase se nám podařilo tlak stupňovat a srovnali jsme po krásném průniku Julie-Lani Csordas. V závěru utkání jsme měli ještě několik šancí na rozhodnutí utkání, ale bohužel jsme situace nevyřešili dobře a šli jsme opět na penalty. V těch byly šastnější soupeřky, ale přesto musím celý tým pochválit, protože holky předvedly úžasný výkon a jsem na ně hrdý. Ukázaly, že naše tvrdá práce se vyplácí a musíme v ní pokračovat, aby tento výsledek a hra nebyly pouze ojedinělým výkonem.“