30. 12. 1899    

24. kolo / Středa 20. 3. 2019, 16:45 / Luční

24. kolo / Středa 20. 3. 2019, 16:45
Luční

FC Viktoria Plzeň

2:1

(2:0)

SK Senco Doubravka

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Riedl – Petrmichl, Řezníček, Petržílka, Kraml – Lehký, Tesař, Koranda (17. Votava) – Štursa (33. Královec), Kotěšovec (57. Jedlička), Popovič.

SK Senco Doubravka

Janiš – Kaufner, Nový, Řehoř (36. Kořenek), Svítek, Paul, Kadlec (66. Eret), Pavlík, Drtil (46. Fleissig), Kellich (57. Jánský), Suk (61. Vlk).

statistiky

Branky: 2. Štursa, 8. Kotěšovec – 88. Vlk, Rozhodčí: Szikszay – Havránek, Bogdan.

Diváci: 100

hodnocení trenéra

Jaroslav Kovařík (FC Viktoria Plzeň): „Do utkání jsme vstoupili velice dobře, Ondra Štursa se po centru Davida Kramla trefil krásně hlavou. Chvilku poté jsme přidali druhý gól, což paradoxně naší hře trochu ublížilo. Pořád jsme se ale snažili držet míč a kombinačně jsme byli na míči silnější, hosté hrozili pouze z brejků. První poločas ovlivnila dvě zranění, kdy jsme museli brzy střídat, čímž se i narušilo tempo utkání. Do druhé půle jsme nastoupili s cílem přidat další góly, ale už jsme jen jeden inkasovali. Senco se dostávalo do zajímavých brejkových situací, hrálo se hodně nahoru dolů, my jsme nebyli moc schopní zklidnit hru a podržet míč. V závěru jsme mohli inkasovat ještě další góly, dopředu jsme sice měli náznaky, ale stále nás trápí předfinální fáze. Centry ze strany většinou zablokuje hned první hráč, v tom vidím problém. Kluci k tomu ale dnes přistoupili dobře. S výsledkem jsme spokojeni, ve hře jsou však ještě velké rezervy.“