10. 4. 2015    Zápas

Junioři nestačili na Teplice, podlehli 1:4

FC Viktoria Plzeň

28. kolo / Pátek 10. 4. 2015, 14:30 /

28. kolo / Pátek 10. 4. 2015, 14:30

FK Teplice

4:1

(1:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Teplice

Slavík – M. Procházka (86. Svoboda), Richter, Stibor (63. D. Procházka), Ch. Chukwuma, Kapolongo (83.Uhlíř), Kodeš, Batryn (68. Batelka), Horvát, Takáč, Balász

FC Viktoria Plzeň

Šiman – Hradecký, Doležal, Lešek (60. Ruml), Šíša (86. Provod), Hejda, Mlynařík, Glazer, Čihák, Domabyl (79. Průcha) Kule

statistiky

Branky: 33. a 85. Chukwuma, 50. Stibor, 90+2. Kodeš – 27. Hejda ŽK: 22. Batryn (TEP), 70. Takáč (TEP)

Diváci: 0

V pátek 10. dubna odehráli junioři Viktorie Plzeň utkání 28. kola Juniorské ligy v Dubí. Soupeřem se jim staly domácí Teplice a jednalo se o souboj dvou sousedních týmů tabulky. Plzeň a Teplice dělil rozdíl jediného bodu.

Vstup do utkání se lépe vyvedl domácímu celku, který se snažil držet míč na svých kopačkách. Plzeňská obrana ale hráče ve žluto-modrém nepustila do vyložené šance a postupem času vyrovnala hru. Za svou snahu byli viktoriáni odměněni úvodní brankou zápasu. Marek Hejda dokázal v 27. minutě na domácích obráncích získat míč a mazáckým lobem překonal gólmana Slavíka. Odpověď ovšem přišla zanedlouho. Po standardní situaci se dokázal hlavou prosadit Chukwudi Chukwuma. Oba týmy se snažily ještě do konce poločasu strhnout vedení na svou stranu, ovšem obrany byly pozorné.

Druhý poločas načali lépe hráči Teplic. Do branky dotlačil míč Jan Stibor, čímž otočil vývoj utkání. Následně se za brankářem Šimanem rozeznělo břevno, ale skóre se neměnilo. Po sérii střídání se hra uklidnila a diváci museli na další branky čekat až do úplného závěru. Bohužel pro čeveno-modré se vlnila sí právě jejich branky. V 85. minutě vstřelil svou druhou branku Chukwudi Chukwuma a ve druhé minutě nastavení zvýšil na 1:4 z pokutového kopu Kodeš.

Západočeši tak přepustili svou pozici v tabulce Teplicím a ze severu Čech odjíždí stejně jako první tým Viktorie poraženi.