30. 12. 1899    

3. kolo / Neděle 24. 8. 2014, 10:15 /

3. kolo / Neděle 24. 8. 2014, 10:15

FC Viktoria Plzeň

2:0

(1:0)

Bohemians Praha 1905

FC Viktoria Plzeň

Přibyl, Končal (60 Lank), Duchoslav, Hruštinec (75 Kopřiva), Rychnovský, Pavlík (41 Suchý), Tomášek, Mudra, Šifra (41 Svoboda), Kulhánek (50 Soušek), Pinc

statistiky

Branky: 8. Pinc, 80. Soušek

Diváci: 0

Poprvé v nové sezóně se na domácím hřišti v Luční ulici představili mladší dorostenci U17. Soupeřem jim byl Pražský celek Bohemians 1905.

Úvod patřil domácím hráčům, kteří hned v prvních minutách předvedli několik rychlých akcí. Po jedné z nich padla v osmé minutě první branka, na konci akce z levé strany byl Pinc, který proměnil zpětnou přihrávku od Mudry. Domácí mohli v dalších minutách náskok zvýšit, ale z mnoha šancí nedokázali žádnou proměnit. Naopak v rozehrávce se začaly objevovat nepřesnosti a v druhé polovině poločasu už Bohemka hru vyrovnala. Stejně jako domácí, ani hosté nedokázali využít slibné šance, a hlavně proto se šli do kabin s těsným náskokem viktoriáni.

Druhý poločas navázal na první půli, hra byla spíše vyrovnaná a šance se objevovaly na obou stranách. Domácí těžili více z napadání na soupeřově polovině, hosté zase dokázali využívat chyb domácích v hloubi pole. Diváci přece jen viděli ještě jednu branku. V samém závěru se v pokutovém území Bohemians uvolnil domácí Pinc a podélnou přihrávku uklidil na zadní tyči do branky hostů Soušek.

hodnocení trenéra

"Hrál se bojovný zápas se spoustou osobních soubojů, v kterých stále děláme obrovské chyby a nedokážeme dostat hru pod kontrolu v delších úsecích zápasu. Kvalitní rychlé útočné akce nedokážeme podpořit spolehlivou defenzivou a účinnou mezihrou. Ze slušné ofenzivy si kluci vypracovali množství standardních situací, ale i v nich nám chybí houževnatost a přesnost. Pochválit můžeme kluky za ofenzivu na soupeřově polovině, za snahu a úsilí. Při absenci mnoha hráčů a nutnosti kompromisů v sestavě jsme za vítězství velice rádi," rozebírá trenér Václav Mrázek.