30. 12. 1899    

3. kolo / Neděle 7. 9. 2014, 13:30 /

3. kolo / Neděle 7. 9. 2014, 13:30

FC Zbrojovka Brno

1:1

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Radová M. – Heřmanová, Roztočilová, Šašková, Rovňanová (Žďárská)- Krejčová (Krocová), Radová A, Mrázová, Jiskrová (Sládková)- Karasová, Knödlová (Kabourková)

statistiky

Branka Viktorie: 30. Mrázová

Diváci: 0

Až do moravské metropole cestoval dorostenecký celek žen k dalšímu utkání své soutěže. Od úvodního hvizdu se viktoriánky snažily předvádět zodpovědný výkon, ovšem díky několika slabším pasážím plzeňského týmu skončil zápas remízovým výsledkem.


Na začátku utkání zaskočily viktoriánky soupeře z Moravy velmi aktivní a hlavně důraznou hrou. Roztočilová několikrát čistě i na hraně pravidel odebrala míč soupeřkám a to nabudilo celý tým. Ve třicáté minutě soupeřky nepřesně odehrály míč, kterého se zmocnila Mrázová a krásným slalomem pronikla, až do pokutového území, kde střelou k tyči otevřela skóre utkání.


Do druhého poločasu vstoupily plzeňské fotbalistky poněkud nekoncentrovaně a dopouštěly se mnoha individuálních chyb. Z jedné chyby v obraně se Brňankám v 59. minutě podařilo vyrovnat stav utkání na 1:1. Soupeřky až do konce utkání zatlačily Viktorii do obrany a jejím hráčkám se naopak dařilo dostávat do brakových příležitostí po útocích do odevřené obrany. Po jedné takové akci zahrála brankařka soupeře rukou za pokutovým územím a z následného trestného kopu nastřelila Mrázová břevno. Utkání v moravské metropoli tak skončilo remízou 1:1.

hodnocení trenéra

„Zápas hodnotím velmi kladně pro přístupu hráček k utkání a dodržování taktických pokynů,“ říká po utkání trenér Milan Lukeš.