16. 3. 2015    U19 - reportáž

Devatenáctka rozhodla o výhře nad Teplicemi v úvodní půlhodině

FC Viktoria Plzeň

27. kolo / Sobota 14. 3. 2015, 11:00 / Luční ulice

27. kolo / Sobota 14. 3. 2015, 11:00
Luční ulice

FC Viktoria Plzeň

4:1

(3:1)

FK Teplice

FC Viktoria Plzeň

Adamovič - Krušina, Petr, Brožík (68. Teršl) - Novák, Kopřiva (82. Dolejší), Průcha, Polom - Hašek (65. Skála), Provod (88. Svoboda), Sedláček

statistiky

Branky Viktorie:10. Novák, 14. Kopřiva, 23. Hašek (PK), 88. Teršl

Diváci: 0

Po nepovedeném vstupu do jarní části sezóny se výběr Viktorie U19 dostává na vítěznou vlnu. Ve druhém domácím utkání v řadě dokázal vyhrát, tentokrát v areálu v Luční ulici porazil Teplice 4:1.

Utkání mezi Viktorií Plzeň a týmem FK Teplice rozhodla první půlhodina. Domácí dokázali vstřelit 3 rychlé branky, zápasu jasně dominovali a vytvořili si ještě několik dalších možností na zvýšení náskoku. Například Hašek trefil břevno. Ve 28. minutě hosté snížili po standardní situaci. Vstřelená branka Teplice povzbudila a až do konce poločasu se zvýšenou bojovností snažily o vstřelení kontaktní branky, což se jim nepodařilo.

Ve druhém poločase byla opět fotbalovější Viktoria. Do šance se dostal po centru Haška Sedláček, ale přestřelil. Na druhé straně při brejku hostí podržel domácí tým Adamovič. V závěru uzavřel skóre Teršl, který se prosadil hlavou.

hodnocení trenéra

„Připisujeme si zasloužené vítězství. Teplice však utkání nevzdaly a i za nepříznivého stavu se snažily o co nejlepší výsledek. V úvodu jsme dominovali fotbalovostí a pohybem. Když bylo ve druhém poločase potřeba, dokázali jsme se vyrovnat také s důraznou hrou Teplic,“ hodnotí utkání trenér Jiří Žilák.