12. 5. 2015    Zápas

Dorostenky Viktorie vybojovaly vítězství v Hradci

FC Viktoria Plzeň

17. kolo / Neděle 10. 5. 2015, 11:30 /

17. kolo / Neděle 10. 5. 2015, 11:30

FC Hradec Králové

1:2

(0:0)

FC Viktoria Plzeň

FC Hradec Králové

Radová M. – Šašková, Roztočilová, Krejčová, Troupová – Heřmanová, Karasová, Mrázová, Rovňanová – Šidvicová, Jiskrová (65 Kabourková)

statistiky

Branky Viktorie: 63. a 67. Mrázová

Diváci: 0

K zápasu v Hradci Králové zajížděly v uplynulém kole své soutěže dorostenky Viktorie Plzeň. Po dvou rychlých brankách Mrázové se Západočešky ujaly vedení. Domácí hráčky sice zvládly snížit na rozdíl jediného gólu, ale tři body nakonec po bojovném výkonu putovaly do západočeské metropole.

hodnocení trenéra

"Tentokráte naše hráčky vstoupily do utkání velmi aktivně, bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku, proto o poločase svítil na ukazateli skóre stav 0:0. Ve druhém poločase jsme přidali na tempu a soupeřkám začaly docházet síly. V jejich propracované obraně se objevovaly skulinky. V 63. minutě po krásné přihrávce Karasové utekla středem hřiště Mrázová a svůj samostatný únik dokázala proměnit, druhou branku dala Mrázová opět po přihrávce Karasové a to v 67. minutě. Po té se hra srovnala a soupeř nás dokonce chvílemi přitlačil na naši polovinu. V 69. minutě domácí hráčky snížily stav utkání na konečných 1:2. Při hodnocení utkání musím holky pochválit za trpělivost v dodržování taktických pokynů a hlavně za velkou bojovnost v hodně tvrdém utkání. Možná dnes naše hra nebyla tolik oku lahodící ale proti dobře bránícímu Hradci se opravdu špatně kombinuje," hodnotí trenér Milan Lukeš.