30. 12. 1899    

18. kolo / Neděle 24. 4. 2016, 12:00 /

18. kolo / Neděle 24. 4. 2016, 12:00

FC Viktoria Plzeň

13:7

(5:5)

SK Benešov

FC Viktoria Plzeň

Bezděkovský, Čeliš, Čermák, Daněk, Diviš, Dolejš, Falout, Fořt, Keltyčka D., Keltyčka T., Košik, Mertl, Prokop, Pytlík, Rádl, Smíšek, Soukup, Štauber

statistiky

Branky Viktorie: Štauber 5x, Keltyčka D. 3x, Rádl 2x, Bezděkovský, Smíšek, Soukup

Diváci: 0

„Nᚠvýkon jakoby kopíroval ‚aprílové‘ počasí, které nás během zápasu provázelo. Střídalo se sluníčko a sníh. Na obou hřištích jsme nechytili začátek utkání a prohrávali během pár minut o gól, resp. o dva. Zatímco jedna parta si s tím poradila a zlepšeným výkonem ve zbylé části prvního poločasu vývoj utkání ovládla, partu druhou z aprílové melancholie vytrhla až promluva během poločasové přestávky,“ hodnotí trenér Filip Linhart.

„Po zápase jsme se s kolegy shodli, že přestože jsou pasáže hry, kdy jsme spokojeni s předváděnými výkony a dovednostmi, stále nás velmi sráží krom neproměňování šancí, také způsob a kvalita převzetí míče. A u některých hráčů, bohužel, i větší zápal a vtažení do hry. Často reagujeme na vzniklou situaci až podle chování a pohybu hráčů soupeře, přestože bychom to měli být právě my, kdo bude v takovýchto zápasech nositelem hry a bude určovat tempo i způsob vedení utkání. Ale to začíná již v tréninku. Tam je třeba vše provádět na 100 % a s maximálním soustředěním, abychom to pak byli schopni přenést do utkání,“ přemýšlí trenér Linhart.