Další letní posilu hlásí plzeňská Viktoria. Na post brankáře přichází zkušený jednatřicetiletý Aleš Hruška. Klub tak reaguje na zranění Matúše Kozáčika, jehož rehabilitace se protáhne a vyžádá si nejspíše ještě jeden operační zákrok.

Gólmanská jednička Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik se na sklonku minulé sezony podrobil operačnímu zákroku kolene a v minulém týdnu odcestoval na rehabilitační kliniku do německého Regensburgu. „Zde bylo zjištěno, že bude nejspíše potřeba podstoupit ještě jeden zákrok a doba rekonvalescence se u Matúše protáhne. Zcela jistě nestihne start nové sezony, museli jsme tedy zareagovat a přivést nového gólmana, kterým je Aleš Hruška z Příbrami,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Jednatřicetiletý Hruška podepsal s Viktorií smlouvu na dva roky a bude oblékat dres s číslem 16. „Byl jsem velmi překvapený, že se mi Plzeň ozvala. Ale je to nabídka, která se prostě neodmítá,“ řekl Aleš Hruška poté, co na sebe poprvé oblékl nový dres. 

V tuto chvíli je v kádru Viktorie pět gólmanů. Kromě zraněného Matúše Kozáčika a nově příchozího Aleše Hrušky i Petr Bolek a dva mladíci – MatyᚠŠampalík a Dominik Sváček.