Tým FCVP eSport získal významnou partnerskou posilu. Nově ji bude podporovat pivovar Gambrinus, jehož logo se tak bude objevovat na dresech hráčů esportového týmu.

LukᚠPour (T9Laky) a Patrik Hornák (Huhnak) tedy na svých dresech přivítají nové partnerské logo, které bude patřit právě Gambrinusu. „Jsme rádi, že se nám podařilo rozšířit naše stávající spojení s tak významným partnerem i pro sekci FCVP eSport,“ říká marketingový manažer FC Viktoria Plzeň Miroslav Bezděka. „Těším se na spolupráci a pevně věřím, že na esportovém poli budeme společně ještě úspěšnější,“ doplňuje Bezděka.

„Pivovar Gambrinus podporuje plzeňskou Viktorku již po několik dekád. Naše partnerství se neomezuje jen na ligový fotbal, ale máme za sebou spoustu dalších úspěšných projektů. Proto máme radost, že můžeme podpořit i esportový tým Viktorky, ve kterém hrají ti nejlepší hráči z Česka. Doufáme, že si budeme moci připít pivem Gambrinus nejen na úspěchy na zeleném trávníku, ale i v esportu,“ řekl Ladislav Kolář, sponzoringový manažer Plzeňského Prazdroje.

Gambrinus je již dlouholetým partnerem i samotného klubu. Společně pivovar a Viktorka uspořádali několik projektů, jedním z největších byla výroba speciálních plechovek ke 110. výročí klubu.

FCVP eSport má momentálně rozjetou například sezonu v e:LIZE, kde se po odehrání šesti zápasů nachází na čtvrtém místě tabulky. Laky s Huhnakem se ale kromě pravidelného hraní Víkendové ligy účastní i dalších turnajů, o kterých informujeme zejména na Instagramu eSportu.